Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του

«Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του

Από τις σπάνιες φορές, ο Μιχάλης Χατζηγιάνης τράβηξε ένα βίντεο με τον πατέρα του, Γιάννη, και μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό μερικά ευχάριστα νέα, βρέθηκε μαζί με το πατέρα του στο κτήμα που έφτιαξε φυτεύοντας ο ίδιος τα αγαπημένα του φυτά. Το μέρος αυτό όπως αποκαλύπτει ο ίδιος είναι ο προσωπικός του παράδεισος αλλά και το ησυχαστήριό του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννη δημοσίευσε λοιπόν ένα βίντεο από τη στιγμή αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.
Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο.

Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime».

Αυτή είναι η αδερφή του Μελίνα - Δείτε την για πρώτη φορά

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την αδερφή του, το οποίο έφερε και την αντίδραση της νύφης της, Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για την Μελίνα Χατζηγιάννη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, όπως και εκείνος με την σειρά του την στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της, όπου τραγουδούσε ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του:

Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα!

Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση.

Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας.
Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ.

Μιχάλης Χατζηγιάννης instagram

Μιχάλης Χατζηγιάννης αδερφή