Νίκος Χαρδαλιάς: Συγκλονίζει η σύζυγος του - «Θα μπορούσαμε να έχουμε θύματα»

Τρομοκρατημένη μετά την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της στον Βύρωνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Χαρδαλιάς: Συγκλονίζει η σύζυγος του - «Θα μπορούσαμε να έχουμε θύματα»

Το απόγευμα της Δευτέρας, η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, μίλησε στο Star αναφορικά με την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της στον Βύρωνα.

Η ίδια, συγκλονισμένη ακόμη από το συμβάν, περιέγραψε τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και ευχαρίστησε τον Θεό που δεν έγινε τίποτα χειρότερο.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά για την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της στον Βύρωνα

«Το υλικό δείχνει τρία άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν την ενέργεια: ένας άνδρας περνάει πρώτος και δίνει σήμα, βγαίνουν από τη γωνία οι δυο που εκτέλεσαν. Ο ένας έρχεται στην είσοδο αφήνει σακίδια και ο άλλος στη βιτρίνα απέναντι. Μετά οι δυο έφυγαν στο στενό, ο τρίτος δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση εγώ εικάζω. Είναι με κουκούλες γιατί όπως πάντα κρύβονται. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και θα έχουμε εξελίξεις.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για την επίθεση

«Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φώς πάντα θα κερδίζει...», έγραψε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.