Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ευχάριστα νέα μετά τον χωρισμό της με τον Snik

Σιγά μην κάτσει να σκάσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ευχάριστα νέα μετά τον χωρισμό της με τον Snik

Τα προσωπικά της μπορεί να μην πάνε και τόσο καλά αφού ο χωρισμός με τον Snik παρά το γεγονός πως δεν έχει επιβεβαιωθεί 100% από κανέναν από τους δυο, συνέβη, εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ήδη μετακομίσει.

Από την άλλη, στα επαγγελματικά της φαίνεται να διαπρέπει παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει στον ALPHA

Οι φήμες και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό» επιβεβαιώνονται από ανθρώπους του σταθμού, οι οποίοι μας μεταφέρουν πως πράγματι η Ηλιάνα όχι μόνο δεν πάει πουθενά αλλά παραμένει και στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Μέχρι στιγμής, η εμπλοκή της Έλενας Χριστοπούλου στη νέα εκπομπή της Παπαγεωργίου δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανθρώπους του καναλιού, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή του ΑΝΤ1, όμως, οι δύο γυναίκες αναμένεται να συνυπάρξουν ξανά τηλεοπτικά.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν για βασικό ρόλο της μάνατζερ στη νέα εκπομπή της Ηλιάνας, η οποία τη νέα σεζόν θα αναγκαστεί να αποχωριστεί όλους τους φετινούς της συνεργάτες, καθώς στον σταθμό -κρίνοντας σαφώς από τα νούμερα τηλεθέασης- θεωρούν πως η ομάδα δεν «έδεσε».

Γιατί παραμένει στον ALPHA παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Ηλιάνα ετοιμάζεται να κλείσει μεγάλες εμπορικές συμφωνίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα το κανάλι να μην μπορεί να κάνει πίσω, καθώς η μεσημεριανή ζώνη έχει ανάγκη διαφημιστική ενίσχυση.

Μάλιστα, ετοιμαζόνται και τεράστιες αλλαγές στην ομάδα της προκειμένου να ενισχυθεί το project που θα αναλάβει ενώ είναι αρκετά πιθανό να αλλάξουν όλοι οι συνεργάτες της.