Ξεκίνησαν οι auditions του GNTM 4 - Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού

Ο νέος κύκλος... έρχεται!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν οι auditions του GNTM 4 - Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού

Με αλλαγές επιστρέφει ο νέος κύκλος του GNTM, με μια από αυτές να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Την θέση της Βίκυς Καγιά πλέον έχει πάρει το μοντέλο, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται στο πλατό και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Έχοντας στο πλευρό της την Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, καθώς σίγουρα πολλοί θα την συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά.

Ο Δημήτρης Σκουλός λοιπόν, δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τις auditions και από την εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε πως αλλαγή δεν υπάρχει στα δοκιμαστικά.

GNTM 4 auditions γυρίσματα

Οι πρώτες φωτογραφίες των κριτών από τα γυρίσματα του GNTM 4

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το GNTM 4 μιας και ήδη βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά και δεν είναι άλλη από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Τόσο η Ζενεβιέβ Μαζαρί όσο και ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram από μια φωτογραφία με τον Γιώργο Καράβα και ευχήθηκαν “καλή αρχή”.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Το πρωί της Κυριακής, η νέα κριτής του GNTM 4, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο βήμα που κάνει στην καριέρα της μετά και από την ανακοίνωση που ήρθε από το Star, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή.

Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.