Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο;

Το δημοσίευμα που κάνει λόγο για "πιτσιρίκα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο;

Φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μερικές φορές... δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα σε αυτά την ζωή. Εδώ και καιρό φήμες θέλουν την λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο και να ψάχνει - μάλιστα - να βρει νέο σπίτι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ένα νέο δημοσίευμα, δε, από το περιοδικό Ciao έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τρίτης αποκαλύπτοντας τον λόγο που φέρεται να χώρισε το ζευγάρι.

Το εξώφυλλο και ο τίτλος τέλους για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Ηλιόπουλο

Ο τίτλος του πρωτοσέλιδου, όπως θα δείτε κι εσείς στη συνέχεια, είναι "Οριστικό τέλος για Σκορδά - Ηλιόπουλο. Την χώρισε για μια πιτσιρίκα".

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος χωρισμός Ciao

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως υπήρξε αρχικά μια κρίση στην σχέση η οποία τους απομάκρυνε αρκετά και αποφάσισαν να διακόψουν την συγκατοίκησή τους χωρίς όμως να τελειώσουν την σχέση τους. Έτσι για ένα μεγάλο διάστημα στην καραντίνα αποφάσισαν να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να κάνουν την σχέση τους να λειτουργήσει.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα "Για ένα διάστημα φάνηκε να τα κατάφερναν αλλά η εξέλιξη τελικά δεν ήταν καλή. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ανάμεσά τους έχει μπει τρίτο πρόσωπο. Η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη και τους απομάκρυνε πολύ τον έναν από τον άλλον. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση ήταν πολλοί και αποδείχθηκαν αξεπέραστοι. Η ίδια η Φαίη είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτή την σχέση και να μην συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό της. Πλέον το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της και η δουλειά της και κοιτάει το μέλλον ελεύθερη για ακόμα μια φορά."

Να τονίσουμε πως δικές μας πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν όλα όσα αναγράφονται παραπάνω... Τουλάχιστον για την ώρα... Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...