Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό πήρε ο Σταύρος Νικολαΐδης

Η ανάρτηση και η συγκίνηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό πήρε ο Σταύρος Νικολαΐδης

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Σταύρος Νικολαϊδης μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς ο ιός του έκανε πνευμονία.

Ωστόσο όλα πήγαν καλά και πριν μερικές ώρες αποκάλυψε ότι παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία ανήμερα των γενεθλίων του γιου του και θα τον δει.

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαϊδη μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Ο Σταύρος Νικολαϊδης μοιράστηκε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram στην οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο του και έγραψε: «Το καλύτερο δώρο για τα 4 χρόνια που σε έχω στην αγκαλιά μου, είναι που βγαίνω και θα σε σφίξω στην αγκαλιά μου ανήμερα των γενεθλίων σου!!!».

Σταύρος Νικολαΐδης κορωνοϊός εξιτήριο

Ποιος είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης

Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου το 1970.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων "Φόβος και Πάθος", "Οι Αγνοημένοι" "Δίωξη Εγκλήματος" κ.ά. έχοντας μικρούς ρόλους. Τη σεζόν 1997-1998 συμμετείχε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς "Έκπτωτος Άγγελος" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τις σεζόν 1998-2000 είχε ταυτόχρονη συμμετοχή στις σειρές "Απαγορευμένη Αγάπη" και "Εγκλήματα". Μέσω της συμμετοχής του σε αυτές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ενώ μετά από αυτές ακολούθησαν κι άλλες δουλειές τα επόμενα χρόνια.

Σταύρος Νικολαϊδης για καταγγελίες

Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "Άνω Κάτω" ενώ τη σεζόν 2003-2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "Με Θέα στο πέλαγος". Ακολουθεί "Η απλή μέθοδος των τριών" τη σεζόν 2004-2005 όπου έπαιξε μαζί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Παπουτσάκη κ.α. Τη σεζόν 2008-2009 παίζει στις σειρές Λόλα και "Ιατρικό Απόρρητο".

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σύντομες εμφανίσεις στις σειρές "Το αμάρτημα της μητρός μου", "Μοντέρνα Οικογένεια", "Δικαίωση" κ.α.