Τατιάνα Στεφανίδου: «Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα και ήρθε το παιδί πρόωρα»

Η αποκάλυψη για το άγνωστο τροχαίο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τατιάνα Στεφανίδου: «Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα και ήρθε το παιδί πρόωρα»

Με αφορμή την φονική καραμπόλα τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Σουνίου, στη Λομβάρδα, η Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις, λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό της.

Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο και απεγκλώβισαν την 39χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού, η οποία μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου εξέπνευσε.

Δυο ακόμη τραυματίες νοσηλεύονται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, ο ένας από τους δύο σύζυγος της 39χρονης. Το μεσημέρι της Τρίτης μίλησαν λοιπόν στο T-Live οι γονείς της 39χρονης, όπου πάνω στη συζήτηση η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύψε πως στο παρελθόν, η ίδια είχε ένα τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως αποκάλυψε, το τρακάρισμα την οδήγησε στο να γεννήσει πρόωρα.

Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου

«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος.

Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους».

«Κάποιοι με στόχευσαν»

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε μέσα από την εκπομπή της, T-live για όσα γράφτηκαν στα social media τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα σχόλια της για το τροχαίο έξω από την Βουλή.

Συγκεκριμένα, πολλοί κατηγόρησαν την παρουσιάστρια για τον τρόπο που σχολίασε το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής. Η Τζένη Χειλουδάκη μάλιστα μίλησε με πολύ σκληρά και υβριστικά σχόλια.

«Αυτό που είδατε είναι όλη η αλήθεια, είναι οι αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ της εκπομπής από την πρώτη ημέρα που έγινε το τροχαίο. Όταν καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή την παρανομία του υπηρεσιακού δεν υπήρχε το βίντεο. Θέλω να πω το εξής.

Τρεις μέρες ασταμάτητα προσπαθήσαμε να καταγγείλουμε τις εγκληματικές πράξεις, στηλιτεύσαμε την εγκληματική συμπεριφορά του οδηγού του υπηρεσιακού. Θέλω να ρωτήσω εσάς του νοήμονες ανθρώπους. Υπάρχει περίπτωση ένας δημοσιογράφος την τέταρτη ημέρα να βγει ξαφνικά και όσα υποστήριζε να αποφασίσει να τα ανατρέψει πλήρως;

Κάποιοι, λοιπόν, στοχοποιώντας, με διάθεση ανθρωποφαγίας, με διάθεση διαστρέβλωσης της αλήθειας στα social media, πήραν μια φράση, όσον αφορά την ταχύτητα του βίντεο και όχι της μοτοσυκλέτας και πήραν το δικό μου άγχος, μήπως προβάλλουμε ένα βίντεο που δεν έχουμε ελέγξει, που η ταχύτητά του είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Και κράτησα επιφυλάξεις για το βίντεο για να προστατέψουμε το παιδί.

Κάποιοι με στόχευσαν. Πήραν όσα είπα και έγραψαν: “Η Στεφανίδου λέει ότι φταίει το παιδί”. Εσείς που ξέρετε την αλήθεια, εσείς, σας καλώ να κοινοποιήσετε την αλήθεια. Το βίντεο της αληθείς και όχι το βίντεο της στοχοποίησης, της διαστρέβλωσης και της ανθρωποφαγίας. Αυτά.», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.