Έφη Ρασσιά: «Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Χάρη Ρώμα»

«Δεν θα είμαι στην επόμενη σειρά του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφη Ρασσιά: «Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Χάρη Ρώμα»

Το πρωί της Τρίτης, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θείο της, Χάρη Ρώμα.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε επίσης για την φοίτηση της στην Νομική αλλά και για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, λίγο μετά το συγκινητικό φινάλε του Καφέ της Χαράς.

Οι δηλώσεις της Έφης Ρασσιά

«Ήμουν καλή στα μαθήματα, αλλά είχα και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έκανα μαθήματα υποκριτικής καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής μου στη Νομική. Οπότε, τελειώνοντας έσκασε το Καφέ της Χαράς.

Άσπρισαν τα μαλλιά μου μέχρι να πάρω το πτυχίο της νομικής. Υπήρξαν άτομα που με προσέγγισαν επειδή είμαι η… Βάλια και όχι η Έφη, πιο πολύ έγινε για να έχουν πρόσβαση στον Χάρη. Οπότε μετά, όταν ένιωθα ότι είμαι ένας είδος στοιχήματος, γινόμουν ακόμα πιο εσωστρεφής ως προς αυτό.

Δεν θα είμαι στην επόμενη σειρά που θα κάνει ο Χάρης Ρώμας. Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας για να δω τι και αν αξίζω. Να μην υπάρχει και η σκιά του αν έκανα κάτι, το έκανα λόγω Χάρη».

 Έφη Ρασσιά για Χάρη Ρώμα

«'Εβαλε “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα»

Το πρωί της Τρίτης, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα του Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς -αυτή είναι η ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου- μίλησε φυσικά για τον θείο της, Χάρη Ρώμα, αλλά και για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στις σχέσεις της.

«Δεν περίμενα ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε.

Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη, επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου.

Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι».

Έφη Ρασσιά για την προσωπική της ζωή