Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας, τόσο το καλύτερο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος θέλησε να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους γύρω του και ειδικότερα την εγκυμονούσα σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι πριν έναν χρόνο νόσησε από κορωνοϊό, κάτι που όμως πολύ γρήγορα ξεπέρασαν χωρίς πολύ έντονα συμπτώματα.

Σε έναν μήνα μάλιστα περιμένουν και τα παιδάκια τους, οπότε πρέπει να είναι δυο φορές πιο προσεκτικοί και για αυτό ο παρουσιαστής πήγε το μεσημέρι της Τρίτης στο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής του προκειμένου να εμβολιαστεί.

Το γεγονός αυτό το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

"Εμβολιασμένος πλέον...και χαρούμενος που σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα με την βοήθεια της επιστήμης. Περάσαμε 1 χρόνο δύσκολο για όλους, με πολλούς περιορισμούς.

Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας, τόσο το καλύτερο. #besmart".

«Στην αρχή έβλεπα Survivor και μου ξίνιζε»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor4, στην απόφασή του να μην παρουσιάσει φέτος το ριάλιτι επιβίωσης καθώς και στα επόμενα τηλεοπτικά βήματα που έχει σχεδιάσει.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως προς το παρόν συζητάει με τον ΑΝΤ1 για νέα πρότζεκτ, ενώ ένα από τα πιθανά είναι και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στον ερχομό των διδύμων και στον μεγάλο του ενθουσιασμό.

«Συζητάμε με τον ΑΝΤ1 να κάνουμε κι άλλα πράγματα και οι ιδέες που έχει φέρει ο ΑΝΤ1 και αυτές που έχω εγώ. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω από πλευράς χρόνου.

Νομίζω ότι δεν θα κάναμε πρωινό με τη Χριστίνα. Σε αυτή τη φάση άφησα το Survivor για τη Χριστίνα. Στην αρχή το έβλεπα και μου ξίνιζε λίγο. Μετά το συνήθισα. Ο Γιώργος Λιανός το κέρδισε σίγουρα το στοίχημα της παρουσίασης του ριάλιτι. Δεν παρακολουθώ το Survivor».

Για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, είπε: «Άνοιξαν οι ουρανοί και οι καρδιές μας και το χαρήκαμε υπερβολικά. Όπως όλοι έτσι κι εμείς έχουμε αυτή τη χαρά να γίνουμε γονείς σε λίγο καιρό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.