Λίτσα Πατέρα για Λιάγκα: «Ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του»

«Νομίζω θα είναι και του χρόνου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λίτσα Πατέρα για Λιάγκα: «Ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του»

Το μεσημέρι της Τρίτης, εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι η Λίτσα Πατέρα, η οποία κάθισε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη αστρολόγος που έκανε και τις προβλέψεις της για τον Μάϊο αναφέρθηκε αρχικά για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση. Πριν γίνει η τηλεόραση είχα αρχίσει ραδιόφωνο και την Πρωτοχρονιά που έμπαινε το 1990 έγινε η τηλεόραση και ξεκίνησα εκεί.Ήταν κάποια γενέθλια στο Κολωνάκι και ήσουν εκεί και παρουσίαζες.

Ήμασταν όλοι του ΑΝΤ1 σε έβλεπα και λέω τι πράγμα είναι αυτό. Και γυρνάω και λέω “να΄ το”, Από εκεί ξεκίνησες».

Ενώ για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γύρισε ο άσωτος υιός. Έχω μια αδυναμία στον Γιώργο. Πιστεύω και στον άνδρα γενικότερα. Νομίζω ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του. Όταν μου το είπαν είπα αμέσως ναι. Νομίζω θα είναι και του χρόνου».

Οι σημερινές αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό η Λίτσα Πατέρα, αναφέρθηκε στα ζώδια και στο τι τα περιμένει σήμερα.

«Από σήμερα και μετά οι ημέρες είναι τόσο περίεργες. Δηλαδή, από την μια είναι πάρα πολύ καλές, από την άλλη είναι μπερδεμένες, από την άλλη είναι εξαπατήσεις. Δεν ξέρω και εγώ πως να τα πω. Όμως σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα», ανέφερε. Πώς μας επηρεάζει ο Ήλιος που προχώρησε στο ζώδιο των Διδύμων;