Γιάννης Βαρδής: Συγκινεί με τις δηλώσεις για τον πατέρα του - «Δεν ήθελα να πηγαίνω στο νεκροταφείο»

«Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διάστημα που δε μπορούσα να βάλω να ακούσω τραγούδι του, ούτε καν τη φωνή του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Βαρδής: Συγκινεί με τις δηλώσεις για τον πατέρα του - «Δεν ήθελα να πηγαίνω στο νεκροταφείο»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε επίσης για την σχέση που έχει αναπτύξει με τα δυο του παιδιά ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη με την τελευταία του σύντροφο, Φιλοθέη Μωβ.

 Γιάννης Βαρδής συγκινεί με τις δηλώσεις για τον πατέρα του

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή

“Για μας η καραντίνα ξεκίνησε πολύ πριν τον Μάρτιο του 20 γιατί είχαμε ένα μωρό στο σπίτι, άρα γενικά αποφεύγαμε εξορμήσεις και βόλτες. Είμαι πιο κοντά με τον γιο μου, είναι προσκολλημένος πάνω μου, απλά έχω αναπτύξει μια καλύτερη σχέση με την κόρη μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς, ξυπνάμε από πολύ νωρίς και κάνουμε κανονικά τα καθήκοντα της μαμάς και του μπαμπά.

Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διάστημα που δε μπορούσα να βάλω να ακούσω κάποιο τραγούδι του πατέρα μου, ούτε καν τη φωνή του, ούτε να έχω την εικόνα. Έχω περάσει σε ένα άλλο στάδιο και πλέον μου αρέσει πολύ να έχω τις στιγμές αυτές. Δεν ήθελα να πηγαίνω στο νεκροταφείο γιατί δε θέλω να πιστεύω και να αισθάνομαι ότι ο πατέρας μου βρίσκεται εκεί. Θέλω να πιστεύω και να αισθάνομαι ότι βρίσκεται παντού…

Με τη Φιλοθέη Μωβ είχαμε μια δικαστική διαμάχη. Δε νομίζω ότι έχουν τελειώσει αυτά με τη σημασία της λέξης, ότι δηλαδή βάζουμε μια τελεία. Και από τις δυο πλευρές είμαστε σε παύση. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με τον θάνατο του πατέρα μου γιατί είχε δείξει ότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ δικός μας, πολύ αγαπημένος. Από τη στιγμή που ήταν δέκα χρόνια μαζί γιατί να θέλει να τον παντρευτεί τρεις μήνες πριν φύγει; Εγώ τον πατέρα μου δεν τον άκουσα ποτέ να λέει ότι θέλει να παντρευτεί τη Φιλοθέη λίγο πριν πεθάνει”.

"Δεν σε ξεχνάω ποτέ!"

Με μια σπαρακτική ανάρτησε θέλησε ο Γιάννης Βαρδής να τιμήσει τον Πατέρα του και μεγάλο τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή για τα 6 χρόνια που έχει φύγει από κοντά του.

Ο Αντώνης Βαρδής πέθανε στην Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, ύστερα από 23χρονη σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Σήμερα 6 χρόνια μετά ο γιος του που συνεχίζει την ιστορία του πατέρα θέλησε να τον θυμηθεί και με μια σπαρακτική ανάρτηση να πει λίγα αλλά πολύ συγκινητικά λόγια για αυτόν.

"6 χρόνια μπαμπά. 6 χρόνια που είναι σαν χτες. Όταν φεύγει κάποιος δεν ορίζεται πλέον ο χρόνος. Η μάλλον σταμάταει ο χρόνος. Παύει να υπάρχει. Και για μένα αν και προχώρησα και πάτησα στα πόδια μου,αν και έκανα μια υπέροχη οικογένεια που τους λατρεύω...,ο χρόνος σταμάτησε εκει. Εκείνο το ξημέρωμα στις 6. Σαγαπάω. Δεν σε ξεχνάω ποτέ. "

Το σχετικό ποστ:

Γιάννης Βαρδής, Αντώνης Βαρδής

Κάνεις δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος διαβάζοντας αυτά τα λόγια, έτσι μας δείχνει ο Γιάννης Βαρδής το φοβερό δέσιμο που είχαν οι δυο τους και το πόσο αισθητή είναι η απουσία του πατέρα.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο Αντώνης Βαρδής θα είχε τα γενέθλια του, κάτι που δεν άφησε να περάσει έτσι ο γιος του, με αφορμή τα γενέθλια αυτά έκανε ένα πολύ συγκινητικό ποστ.