Άγριες Μέλισσες: Τελειώσαν κι επίσημα τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Καθηλωτική η φωτογραφία από τα backstage

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Τελειώσαν κι επίσημα τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Τελείωσαν κι επίσημα τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η οποία ωστόσο θα συνεχιστεί κι του χρόνου.

Η καθηλωτική σειρά ρίχνει αυλαία στις 3 Ιουνίου και όπως έχουμε ήδη πάρει μια γεύση, τα τελευταία επεισόδια είναι συγκλονιστικά!

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Δούκας θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει μετά από τόσα θανατικά που έχει προκαλέσει και που βγήκαν στο φως!

Ολοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά, ενώ η Μυρσίνη συνεχίζει να στέκει αγέρωχη δίπλα του! Ο ίδιος οδηγείται σε δίκη και τιμωρείται με φυλάκιση... Όμως δεν θα καθίσει πολύ μέσα, καθώς η άνοδος της δικτατορίας στην εξουσία θα τον ευνοήσει μέσω του Μεγαρίτη!

Ο Λεωνίδας Κακούρης το απόγευμα της Δευτέρας δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του τελευταίου γυρίσματος στο Διαφάνι.

Η φωτογραφία από το τέλος των γυρισμάτων

Άγριες Μέλισσες τελειώσαν κι επίσημα τα γυρίσμτα της δεύτερης σεζόν

Τι θα δούμε σήμερα 25/5 στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Μπορεί οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες να είναι συγκλονιστικές, ωστόσο έχουμε και μια ευχάριστη είδηση, αφού Σοφούλα και Άγγελος είναι και πάλι μαζί και μάλιστα θα παντρευτούν.

Τρίτη 25 Μαΐου – Επεισόδιο 145

Η Ελένη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Βόσκαρη αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα.

Ο Σπανός στριμώχνει τον Μεγαρίτη καθώς τον συνδέει με την Ασπασία. Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη για την αθωότητα τη δική του και του Δούκα, αλλά τη βλέπει ν’ απομακρύνεται από κοντά του. Όλο το χωριό πάει στη σχολική γιορτή για ν’ ακούσουν την παιδική χορωδία, ενώ ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα μπροστά σε όλο το καφενείο. Η ώρα, όμως, της αναμέτρησης έχει έρθει. Και η Ελένη, για πρώτη φορά, θα αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα. Ενώ, στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε δυο θανάτους.