Αποκλειστικό: Ερωτευμένη ξανά η νικήτρια του Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά τον χωρισμό της με τον Βασιλάκο

Φωτογραφικό υλικό από τις βουτιές της στην Γλυφάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Ερωτευμένη ξανά η νικήτρια του Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά τον χωρισμό της με τον Βασιλάκο

Η sexy νικήτρια του “The Βachelor”, Νικολέτα Τσομπανίδου, όπως θα δείτε και παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της, κάνοντας μάλιστα και τα πρώτα της καλοκαιρινά μπάνια, μετά από ένα συναισθηματικά δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά τη νίκη της στο ριάλιτι του Alpha.

Τις πρώτες μέρες ζούσε στην κυριολεξία το όνειρό της δίπλα στον... εργένη της ζωής της Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά όλα άλλαξαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενώ είχαν πάρει απόφαση να συγκατοικήσουν, εκείνη έμεινε στην κυριολεξία με τις βαλίτσες στο χέρι όταν επέστρεψε από ένα σύντομο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να δει τους γονείς της. Παρόλο που, όπως λέει στο στενό της φιλικό περιβάλλον, “δεν περίμενα να χωρίσω, πέρασα δύσκολα στην αρχή γιατί δεν κατάλαβα για ποιο λόγο συνέβη, αλλά τώρα πια δεν κρατώ καμία κακία στον Παναγιώτη”, αποφάσισε σύντομα να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Στην αρχή τη φιλοξένησαν κάποιοι φίλοι της, βρήκε νέο σπίτι, ξεκίνησε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία με κέντρο αισθητικής και σύντομα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια κολεξιόν από τσάντες που θα έχουν το όνομά της. Φυσικά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, απέκτησε νέους φίλους, όπως την κολλητή της πια Άννα, που είναι δασκάλα χορού σαν τη Νικολέτα. Και όπως λένε οι πληροφορίες μας, η sexy νικήτρια έχει γυρίσει σελίδα και στα προσωπικά της, με έναν νέο έρωτα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της! Τουλάχιστον έχει κρατήσει το μονόπετρο από το “The Bachelor”!

Η Νικολέτα Τσομπανίδου για μπάνιο στην Γλυφάδα

Bachelor Νικολέτα Τσομπανίδου περιοδικό You

Η Νικολέτα Τσομπανίδου και το Survivor

Η Νικολέτα όση ώρα έμεινε στην παραλία με τη στενή της φίλη, εκτός από τις απαραίτητες selfie, έκανε και τη γυμναστική της. Μια πολύ καλή ευκαιρία για προπόνηση, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες μας, πριν από λίγους μήνες την είχαν προσεγγίσει από την παραγωγή του “Survivor” για να την εντάξουν στους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι. Εκείνη δεσμευόταν από το συμβόλαιο με τον Alpha και απάντησε αρνητικά, αλλά μην εκπλαγείτε αν τη δείτε στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού, καθώς η πρόταση παραμένει ανοικτή!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You