Σόφη Ζαννίνου: «Πριν από δύο χρόνια πήγα να πεθάνω! Φώναξα την κόρη μου και...»

«Είναι στο χέρι σου να χαρείς τη ζωή, ή να πολυαγχωθείς και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σόφη Ζαννίνου: «Πριν από δύο χρόνια πήγα να πεθάνω! Φώναξα την κόρη μου και...»

Τη Σόφη Ζαννίνου υποδέχτηκαν στην εκπομπή «The 2Night Show». Η ηθοποιός παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα της ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Στην εποχή μας το σεξ δεν είναι πια ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει;», είπε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.

Η αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου για τον παραλίγο θάνατο της

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Εγώ όμως ήξερα το μυστικό, δεν είσαι τίποτα. Είναι στο χέρι σου να χαρείς τη ζωή, ή να πολυαγχωθείς και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά».

«Μπαίνω στα 70, για την ηλικία μου είμαι απείραχτη»

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις.

Η ίδια, που πριν λίγο καιρό παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό YOU, αποκάλυψε και πως αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά ενώ εξομολογήθηκε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί όταν έπαιξε στις «Επτά θανάσιμες πεθερές».

«Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά. Δεν υπάρχει αυτό. Μόνο όταν πεθάνω θα φύγω από μια δουλειά.

Είχα κάνει μια φορά μπότοξ, έπαιζα στις “Επτά θανάσιμες πεθερές” και είχα μία σκηνή όπου έπρεπε να ήμουν θυμωμένη. Σφιγγόμουν από δω, έκανα από εκεί και δεν μου έβγαινε με τίποτα. Είχα χάσει την έκφραση μου και είπα ποτέ ξανά. Ευτυχώς, μέσα σε δυο τρεις μήνες τελείωσε το μαρτύριο μου.

Οι ρυτίδες μου είναι τα παράσημα μου. Έτσι κι αλλιώς μπαίνω στα 70, οπότε για την ηλικία μου δόξα τω Θεώ απείραχτη».