Σόφη Ζαννίνου: «Έχω δει πρωταγωνίστρια μέσα στο make up της άλλης να βάζει...»

Αδιανόητο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σόφη Ζαννίνου: «Έχω δει πρωταγωνίστρια μέσα στο make up της άλλης να βάζει...»

Η Σόφη Ζαννίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, αποκάλυψε αν υπήρχαν τέτοια περιστατικά στο παρελθόν.

«Υπήρχε ερωτισμός έτσι κι αλλιώς… Αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Αντιζηλίες υπήρχαν μεταξύ πρωταγωνιστριών, δηλαδή έχω δει make up να έχει μέσα καρφίτσα και να πηγαίνει η άλλη να βαφτεί και να σκίζεται. Έχω δει να πηγαίνει η άλλη στην πρεμιέρα και τα ρούχα να είναι σκισμένα ή καρφίτσες και βελόνες για να τρυπηθεί. Υπήρχε κόντρα μεταξύ τους.

Έτσι χοντρά και σεξουαλικά πράγματα με βία δεν έχω δει. Υπήρχε σεβασμός. Βεβαίως υπήρχε κόντρα μεταξύ πρωταγωνιστών, αν έχεις πιο μεγάλη σκηνή από εμένα ή εγώ θα πω την ατάκα αλλά τέτοια όχι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη Σόφη Ζαννίνου είναι 70 χρονών και πριν λίγες ημέρες μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου για τον παραλίγο θάνατο της

«Στην εποχή μας το σεξ δεν είναι πια ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει;», είπε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Εγώ όμως ήξερα το μυστικό, δεν είσαι τίποτα. Είναι στο χέρι σου να χαρείς τη ζωή, ή να πολυαγχωθείς και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά».