Συναισθηματικά φορτισμένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Πρωινό - «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω...»

«Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συναισθηματικά φορτισμένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Πρωινό - «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω...»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Πρωινό, μίλησε για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του. Μάλιστα, έκανε και αποκαλύψεις για τα όσα έχει βιώσει που τον έκαναν να μην θέλει να έχει επαφές μαζί του.

Όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα.

Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα.

Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», είπε ο τραγουδιστής.

Λίγα λόγια για την ζωή του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Ο Χριστοφόρου γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1977 στη Λεμεσό. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών κυκλοφορώντας το EP "Κωνσταντίνος" που έγινε πλατινένιο.

Το 1996 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι "Μόνο Για Μας" τερματίζοντας στην 9η θέση. Το "Μόνο Για Μας" ήταν και το πρώτο single και προπομπός του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου του με τίτλο "Ό,τι Μ' Αφορά". Αυτό κυκλοφόρησε στην Κύπρο, όπου θεωρήθηκε το πρώτο άλμπουμ που έγινε δύο φορές πλατινένιο με εγχώρια παραγωγή.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον πατέρα του εξομολόγηση

Ακολούθως έφυγε από την Κύπρο για να ξεκινήσει την πορεία του στην Ελλάδα και πρώτη του συνεργασία ήταν με την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά. Συμμετείχε στα φωνητικά του μεγαλύτερου σε πωλήσεις δίσκου του 1997 Τραύμα της Άννας Βίσση ενώ το 1998 συνόδευσε τη Βίσση στην παγκόσμια της περιοδεία.

Συνέχισε τη σόλο πορεία του κυκλοφορώντας αποκλειστικά στην Κύπρο ακόμα ένα EP που έγινε κι αυτό πλατινένιο ("2000 Κεριά").

Το 1999 έγινε μέλος του συγκροτήματος One, του πρώτου νεανικού ανδρικού συγκροτήματος στην Ελλάδα. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τρεις ολοκληρωμένους δίσκους, όλοι εκ των οποίων έγιναν πλατινένιοι, και ένα live δίσκο, ενώ τα περισσότερα τους single έφτασαν στο ελληνικό και κυπριακό top 10. Διαγωνίστηκε ως μέλος των One στη Eurovision το 2002 για την Κύπρο με το τραγούδι "Gimme" που έφτασε την 6η θέση.

Τον Φεβρουάριο του 2003 ανακοινώνεται η αποχώρηση του Κωνσταντίνου από το συγκρότημα και το νέο solo δισκογραφικό βήμα δεν άργησε να έρθει. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album (πρώτο στην Ελλάδα) με τίτλο Η αγάπη σου πάει. Ο δίσκος σημειώνει ιδιαίτερη αποδοχή και το ομότιτλο single φτάνει στην κορυφή των ελληνικών charts. Ο δίσκος περιλαμβάνει το ντουέτο με την Άννα Βίσση "Ποτέ Μη Λες Ποτέ" το οποίο έφτασε στις πρώτες θέσεις των ελληνικών και κυπριακών charts και έγινε πλατινένιος στην Κύπρο.