Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του

«Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιου του, που θα είναι το πρώτο του παιδί και καρπός του έρωτα του με την σύντροφό του.

Ο αγαπημένος σεφ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι που όπως δήλωσε ήθελε να γίνει από μικρός. Η ευτυχία του μάλιστα, δεν γινόταν να κρυφτεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τον ερχομό του γιου του.

Ο Άκης Πετρετζίκης ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Ο σεφ σε story στο προφίλ του στο Instagram μας έδειξε πως με την αγαπημένη του έχουν επιλέξει για το παιδικό δωμάτιο λευκές και γρι αποχρώσεις, ενώ το στρωματάκι του μικρού γράφει “Akis Junior”.

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει την πιο όμορφη φάση στη ζωή του και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το γιο του.

Άκης Πετρετζίκης πατέρας παιδικό δωμάτιο

Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

Η εκπομπή Έλα χαμογέλα, έκανε γνωστό πως η εκλεκτή της καρδιάς του σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της showbiz, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομα της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μια μελαχρινή κούκλα. Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι μάλιστα, αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γονείς.