Aλίκη Κατσαβού: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Φοίβο

Αποκάλυψε και τον λόγο που της κάνει.. μούτρα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Aλίκη Κατσαβού: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Φοίβο

Τις καλοκαιρινές της βόλτες απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Αλίκη Κατσαβού, παρέα φυσικά με τον γιο της, Φοίβο Βουτσά.

Η ηθοποιός, μετά το τέλος της σειράς του Ευτυχείτε, Διλήμματα Ζωής, περνά πολύ δημιουργικά τον χρόνο της και φροντίζει να χτίζει τις πιο όμορφες στιγμές με τον γιο της.

Το απόγευμα λοιπόν της Τρίτης, μαμά και γιος επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και απόλαυσαν το παιχνίδι μέσα στη φύση. Φυσικά, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, απαθανάτισε την βόλτα αυτή και δημοσίευσε λίγο αργότερα μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Τα όμορφα απόγευμα μετά το σχολείο είναι κάπως έτσι! Ο μόνος λόγος για να κάνουμε μούτρα είναι γιατί η μαμά θέλει άλλη μια αγκαλιά! Αλλά οι πίδακες νερού μας καλούν και δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο”.

Aλίκη Κατσαβού η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Φοίβο

«Ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας»

Το πρωί της Τρίτης, η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον γιο της, Φοίβο.

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε επίσης για το πως είναι πια η ζωή της μετά τον χαμό του ηθοποιού, για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στις κόρες του αγαπημένου της.

Αλίκη Κατσαβού για τον Φοίβο

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι κάτω από τον Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του. Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

Αναφορικά με το ποια ήταν η δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο γιος της αποκάλυψε: «Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε.

Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας. Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω τη σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι».

Αναφορικά, τέλος, με τα επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».