Ένταλμα σύλληψης για τον Marilyn Manson

Βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για επίθεση σε βάρος ενός εικονολήπτη.

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένταλμα σύλληψης για τον Marilyn Manson

Το βράδυ της Τρίτης, η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Marilyn Manson καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για επίθεση σε βάρος ενός εικονολήπτη.

Η αστυνομία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το αστυνομικό τμήμα του Gilford έχει ένα ενεργό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Brian Warner (το αληθινό όνομα του Marilyn Manson) για δύο πταίσματα που αφορούν ένα περιστατικό του 2019 στην Bank of New Hampshire Pavilion (ένα συναυλιακό αμφιθέατρο)».

Οι Αρχές ανέφεραν επίσης ότι ο Manson, ο ατζέντης του και ο νομικός του σύμβουλος γνώριζαν για το ένταλμα εδώ και καιρό αλλά δεν έγινε καμία προσπάθεια από εκείνον να επιστρέψει στο New Hampshire για να απαντήσει στις εκκρεμούσες εις βάρος του κατηγορίες.

Ο εικονολήπτης είχε συμβόλαιο με μια εταιρεία που εδρεύει στο New Hampshire για να βιντεοσκοπήσει την συναυλία και βρισκόταν στον χώρο κάτω από τη σκηνή, όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, επισύρει πιθανή ποινή φυλάκισης έως ένα χρόνο και πρόστιμο έως 2.000 δολάρια.

Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε επίσης ότι οι αρχές ερευνούν τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του Manson.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood και τρεις ακόμη γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο Manson τις έχει κακοποιήσει με την δισκογραφική του εταιρεία να διακόπτει τη συνεργασία μαζί του.

Ένταλμα σύλληψης για τον Marilyn Manson

Τι απαντά ο Marilyn Manson και οι 6 γυναίκες για την καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης

«Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν γίνει από καιρό πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», είπε σε μήνυμα στο Instagram. «Οι προσωπικές σχέσεις μου υπήρξαν ανέκαθεν απολύτως συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώνουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Αν και τα σχόλια στην ανάρτηση είναι απενεργοποιημένα, η σύζυγος του Manson, Lindsay Usich έκανε like στο ποστ.

Η δήλωση του Manson έρχεται μετά τις καταγγελίες από τουλάχιστον πέντε γυναίκες -Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan, μια καλλιτέχνης που παρουσιάζεται ως Gabriella και Evan Rachel Wood, οι οποίες περιέγραψαν λεπτομερώς την σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση που φέρεται να δέχθηκαν από τον τραγουδιστή.