Survivor 4: Η τρυφερή έκπληξη του Παύλου Γαλακτερού στην Ελευθερία Ελευθερίου

Σωστός τζέντλεμαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η τρυφερή έκπληξη του Παύλου Γαλακτερού στην Ελευθερία Ελευθερίου

Εκτός από την Νικολέτα Μαυρίδη, ο Παύλος Γαλακτερός συνάντησε και την Ελευθερία Ελευθερίου, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μπορεί μέσα στο Survivor οι παίκτες μεταξύ τους να είναι ανταγωνιστικοί και αντίπαλοι, ωστόσο έξω από αυτό οι περισσότεροι διατηρούν άριστες σχέσεις.

Οι πρώην παίκτες της μπλε ομάδας, λοιπόν, Ελευθερία και Παύλος, μπορεί μέσα στο παιχνίδι να μην είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά, ωστόσο στην Ελλάδα φαίνεται πως ταίριαξαν αρκετά!

Το βράδυ της Τρίτης, ο Παύλος επισκέφτηκε την Ελευθερία έχοντας στα χέρια του μια πολύ γλυκιά και τρυφερή έκπληξη και συγκεκριμένο ένα λαχταριστό προφιτερόλ, στο οποίο η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η όμορφη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λίγο αργότερα τόσο την συνάντηση τους όσο και το γλυκό που έφαγαν.

Η συνάντηση του Παύλου και της Ελευθερίας

Η έκπληξη του Παύλου Γαλακτερού στην Ελευθερία Ελευθερίου

Η τρυφερή έκπληξη του Παύλου Γαλακτερού στην Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Παύλος χωρισε λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4

Κι όμως, μπορεί στο Survivor να μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του - αυτές τις λίγες φορές που μιλούσε για τα προσωπικά του - αλλά πλέον δηλώνει ελεύθερος και ωραίος!

Το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, και πέταξε την βόμβα λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξή του!

Ο λόγος φυσικά για τον Παύλο Γαλακτερό.

Όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος κατά την παραμονή του στο παιχνίδι, ανυπομονούσε να γυρίσει στην Ελλάδα για να δει την κοπέλα του, Νεκταρία. Μάλιστα, της είχε αφιερώσει και νίκες που είχε κάνει στους στίβους μάχης.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε πως ο χωρισμός τους ήταν συναινετικός και πως έχουν κρατήσει επαφές. Νιώθει αλλαγμένος μετά την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και γι' αυτό επέλεξε να μείνει μόνος αυτή την περίοδο.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Παύλος Γαλακτερός βρέθηκε να διασκεδάζει στη Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον τσάκωσε να απολαμβάνει το ποτό του σε μπαρ του νησιού, παρέα με τον θείο του, Γιώργο, αδελφό του πατέρα του Νάσου Γαλακτερού.

Ο Παύλος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον θείο του και του έχει τρελή αδυναμία, ενώ μάλιστα ήταν κι αυτός που τον ώθησε να ξεκινήσει σπουδές ηχοληψίας.

Παύλος Γαλακτερός με αυτό το πρόσωπο περνάει τις διακοπές του στην Μύκονο