Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Παπαδόπουλο

Με αφορμή τα γενέθλια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Παπαδόπουλο

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, Τρίτη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, και έτσι η αγαπημένη του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο, καθώς σε λίγο καιρό θα έχουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει σταματήσει να δέχεται από το πρωί ευχές, ωστόσο αυτή της Γαλατείας είναι σίγουρα από τις πιο τρυφερές.

Η πανέμορφη σύζυγος του δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνοντας του ταυτόχρονα και μια ερωτική εξομολόγηση.

Η ανάρτηση της Γαλάτειας Βασιλειάδη για τα γενέθλια του Γιώργου Παπαδόπουλου

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου, το αγόρι μου, ο σύντροφος μου, ο κολλητός μου! Για αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, για να σε συναντήσω εκείνο το βράδυ στην όμορφη Θεσσαλονίκη που μας έφερε κοντά! Σ´ αγαπώ».

Γαλάτεια Βασιλειάδη η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Παπαδόπουλο

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/4, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδου.

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».