Τάνια Μπρεάζου - 2night show: «Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια»

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάνια Μπρεάζου - 2night show: «Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Αρχικά, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να κάνει έκκληση στην ΕΡΤ, προκειμένου να την στείλει του χρόνου στην Eurovision, με την ίδια να δηλώνει αρκετά ενθουσιασμένη.

Οι δηλώσεις της Τάνιας Μπρεάζου

«Τραγουδάω από 5 χρονών. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήμουν καλή μαθήτρια. Δυστυχώς υπάρχει ακόμα το bullying. Είμαστε όλοι ίσοι, ίδιοι. Ζω μόνη μου στην Αθήνα από 17 χρονών. Δόξα τω Θεώ βρέθηκαν καλοί άνθρωποι στον δρόμο μου.

Είμαι σε φάση πολύ δημιουργική και θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν σκέφτομαι τη δημιουργία οικογένειας, είμαι μικρούλα ακόμα. Δεν έχω κάποια σχέση. Στην τελευταία καραντίνα έμεινα με τη μαμά μου. Είμαστε σαν φίλες. Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια, ζει στη Ρουμανία αλλά τον αγαπάω εξίσου.

Στο YFSF -δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου- ανακάλυψα ότι μπορώ να είμαι λαϊκός τραγουδιστής. Ανακάλυψα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Η πιο δύσκολη μεταμφίεση ήταν η Τζένη Βάνου. Το φοβόμουν πάρα πολύ, πώς θα βγάλω τη φωνή, το συναίσθημα».

«Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό μεταξύ εμένα και του Ηλία Μπόγδανου»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του «Your Face Sounds Familiar» -δείτε εδώ τα highlights της Κυριακής- και μεταξύ των άλλων μίλησε με τη Τάνια Μπρεάζου.

Η νεαρή τραγουδίστρια που συμμετέχει στον φετινό κύκλο του σόου μεταμορφώσεων ρωτήθηκε για την σχέση της με τον τραγουδιστή και παίκτη του Survivor, Ηλία Μπόγδανο.

Τάνια Μπρεάζου και Ηλίας Μπόγδανος

Οι δυο τους συμμετείχαν πέρσι στο YFSF και πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται ενώ ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι.

«Δεν συμβαίνει κάτι. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν απλώς φίλοι. Ο Ηλίας είναι ένα πολύ καλό παιδί και κάναμε όλοι μαζί παρέα πέρσι. Οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε η Τάνια Μπρεάζου.