Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης: Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης: Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Μια επίθεση με μαχαίρι είχε δεχτεί πριν ενάμιση χρόνο ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός όταν του είχε επιβληθεί πριν μερικούς μήνες πρόστιμο για μία παράνομη συγκέντρωση που είχε κάνει.

Ο νεαρός ρεμπέτης είχε γίνει το απόλυτο viral, ειδικότερα με τους διαλόγους που είχε με την Αθηνά Βούλγαρη αλλά και με τον απίστευτο τρόπο που μίλαγε.

Πριν από ενάμιση χρόνο λοιπόν, ο Κωνσταντίνος είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν νεαρό, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο δράστης του μίλησε άσχημα ενώ λίγο αργότερα του έβγαλε μαχαίρι. Τότε ο Κουτσαβάκης έκανε πίσω, άρπαξε ένα σκαμπό και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και εν τέλει να συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα το πρωί πρόκειται να γίνει το δικαστήριο και μάλιστα ο Κουτσαβάκης όπως ισχυρίστηκε θα ζητήσει την αθώωση του δράστη, τονίζοντας πως δεν υπέβαλλε μήνυση.

Πριν λίγο καιρό, ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής είχε επίσης δεχτεί επίθεση με μαχαίρι.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη

«Μαζευόμαστε τακτικά από εδώ κι από εκεί. Υπάρχουν στέκια στη Θεσσαλονίκη που μαζεύονται και 5 και 10 άτομα. Συμβαίνουν αυτά κακά τα ψέματα, όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Εμείς το ζούμε με μουσική, άλλοι κάνουν άλλα πάρτι. Δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπως τα λένε στη τηλεόραση. Εγώ θα σεβαστώ μέχρι κάποιο σημείο την κατάσταση αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή” είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πρόστιμο, o 24χρονος είπε ότι “δεν είναι προβλήματα αυτά για τη ζωή μας. Τρία χιλιάρικα ήταν η ζημιά και δυο κατοστάρικα τα έξοδα δικαστηρίου. Δεν ήταν πάρτι, δεν είχαμε μπαλόνια, μαζευτήκαμε, μαζευόμαστε τακτικά”.

Αναφερόμενος στο αν τον κάρφωσε ο πρώην της κοπέλας του, ο 24χρονος είπε: “Α εκεί θέλετε να το πάτε. Εγώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ. Τι να αρραβωνιαστώ τώρα; Χάλασε. Τώρα με έμαθαν και οι γονείς της κοπελιάς με άλλο μάτι. Ο πρώην μας κατήγγειλε, δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό”.