Masterchef 5 - Αλέξανδρος Συνοδινός: «Δεν είχα καταλάβει ότι η Μαρίνα δίνει τόση βάση στο κουτσομπολιό»

«Βγαίνοντας έξω είδα ένα άλλο πρόσωπο της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Αλέξανδρος Συνοδινός: «Δεν είχα καταλάβει ότι η Μαρίνα δίνει τόση βάση στο κουτσομπολιό»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Συνοδινός αποχώρησε από το MasterChef, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και έτσι σήμερα, βρέθηκε καλεσμένος στην παρέας της Φωλιάς των Κου Κου.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία που απέκτησε από το ριάλιτι μαγειρικής, όσο και στους συμπαίκτες του και ειδικότερα στη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για το Masterchef 5

«Το πιο καθοριστικό πράγμα ήταν σε σχέση με ένα από τα παιδιά που είχα έρθει κοντά στο 1ο κομμάτι του παιχνιδιού. Βγαίνοντας έξω είδα ένα άλλο πρόσωπο της Μαρίνας. Δεν μου είχε δείξει, δεν είχα καταλάβει ότι ασχολείται τόσο και δίνει βάση στο κουτσομπολιό, κακοπροαίρετο ή καλοπροαίρετο.

Μέσα στο σπίτι κάναμε παρέα, δεν σχολιάζαμε κανέναν. Πολύ περίεργο. Πειράχτηκα με τον εαυτό μου γιατί δεν το κατάλαβα, δεν το είδα και πέρασε ο καιρός και το είδα σαν τρίτος. Μαθήματα είναι αυτά. Δεν επηρεάστηκα εγώ σε κάτι. Δεν σχολιάζαμε κάτι πέρα από τις επιδόσεις μας. Δεν ήταν κλίκα, κάναμε παρέα. Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν έτσι η Μαρίνα».

Αυτός ο παίκτης πάει τελικό μαζί με την Μαργαρίτα

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef παίχτηκε ντέρμι αλλά τελικά μια ανάσα πριν τον τελικό αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός! Απόψε το βράδυ 27/5 Μαρίνα και Διονύσης θα ριχτούν στην μάχη για να κερδίσουν το ένα και μοναδικό εισιτήριο που υπάρχει για την θέση που είναι κενή δίπλα στην Μαργαρίτα.

Η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη και λάθη θα υπάρξουν... ασυγχώρητα λάθη, που θα στοιχίσουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα καταφέρει να περάσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει στο πλευρό της Μαργαρίτας που περιμένει στον τελικό είναι ο Διονύσης!