Πέθανε στα 32 του ο μουσικός που είχε υποδυθεί τον μικρό ντράμερ στο School of Rock

Αυτοκίνητο τον παρέσυρε με το ποδήλατο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε στα 32 του ο μουσικός που είχε υποδυθεί τον μικρό ντράμερ στο School of Rock

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κέβιν Κλαρκ, ένας από τους μικρούς πρωταγωνιστές της ταινίας «School of Rock» του 2003. Ο άτυχος μουσικό άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο, σε ηλικία 32 ετών.

Σύμφωνα με τη Sun ο Κλαρκ πέθανε εχθές 26/5 Τετάρτη, αφού χτυπήθηκε από αμάξι ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του σε γειτονιά του Σικάγο, νωρίς το πρωί. Μια 20χρονη γυναίκα οδηγούσε το όχημα που τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανάρτηση του ηθοποιού Τζακ Μπλακ για το θάνατο του

Ο ηθοποιός Τζακ Μπλακ, που είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Κλαρκ στην ταινία, έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram. «Πολύ θλιβερά νέα. Ο Κέβιν έφυγε από κοντά μας, υπερβολικά νωρίς... Ήταν μια όμορφη ψυχή. Τόσες φανταστικές αναμνήσεις. Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένειά του και στην κοινότητα του School of Rock».

Λίγα λόγια για την ταινία School of Rock

Όταν ο Φιν απολύεται από την μπάντα του, αντιμετωπίζει ένα βουνό από χρέη και φυσικά την κατάθλιψη. Κατά λάθος αναλαμβάνει χρέη αναπληρωματικού δασκάλου στην τετάρτη τάξη πρότυπου, αυστηρού σχολείου και από εκεί και μετά… ξεκινάει η απόλυτη κατάρρευση κάθε έννοιας πειθαρχίας αλλά και η νίκη του Φιν στον διαγωνισμό ροκ συγκροτημάτων, που του χαρίζει τη λύση στα οικονομικά προβλήματά του και τον ξαναφέρνει κάτω από τον προβολέα της δημοσιότητας.

Να σημειώσουμε επίσης πως ο πατέρας της Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Μεγάλο παράπονο του ήταν το γεγονός πως δεν κατάφερε να βελτιώσει την σχέση του με την τραγουδίστρια.