Κωστής Μαραβέγιας: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω»

«Δεν ήξερα καθόλου την Τάνια Μπρεάζου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο YFSF αποκαλύπτοντας πως όταν του έγινε αρχικά η πρόταση δεν ήθελε να πάει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του μουσικού show του ΑΝΤ1 και δηλώνει πολύ ευτυχισμένος που επέλεξε να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια στο Καλό Μεσημεράκι

Μου αρέσει να μην υπάρχουν άβολες καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Προσπαθώ να σμιλεύω τις ανθρώπινες σχέσεις. Το πιο βασικό είναι να μην αντιδράς εν θερμώ. Γιατί αν αντιδράσεις, χάνεις το δίκιο σου.

Έχω περάσει δυσκολίες. Και στην εφηβεία και αργότερα. Ακόμα και για να προσαρμοστώ στην Ιταλία όταν πήγα. Προτείνω στους γονείς. Λέω σε όλα ναι για εμφανίσεις. 23 Ιουνίου θα είμαι στο Άλσος και μετά στο Βεάκειο.

Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF, είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω στο κόνσεπτ, αλλά όταν έμαθα για την κριτική επιτροπή και για τους συμμετέχοντες είπα το ναι. Πέρασα πολύ καλά και λόγω καραντίνας ένιωσα μια ανάταση. Δεν ήξερα καθόλου την Τάνια Μπρεάζου και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όλους τους άλλους τους ήξερα.

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, στην οποία μίλησε για την σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου, αποκαλύπτοντας πως ζουν σαν είναι παντρεμένοι, χωρίς να έχουν παντρευτεί στα τυπικά.

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό που φέρει ο γάμος., Δεν είναι τυπικό, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος. Στην εκκλησία δεν θα πάω να κάνω γάμο, προτιμώ το δημαρχείο. Είναι ένα τυπικό κομμάτι, που δημιουργική μία νομική σχέση, το οποίο σίγουρα θα γίνει μόλις υπάρχει και το γόνιμο έδαφος».

Με τη σειρά της, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε για τον σύντροφό της: «Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία.

Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον».