Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αυστηρή ανάρτηση για το bullying που δέχεται η Έλενα Παπαρίζου

«Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτάς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αυστηρή ανάρτηση για το bullying που δέχεται η Έλενα Παπαρίζου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να ξεσπάσει για την το bullying που δέχθηκε πριν από μερικές μέρες η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή την εμφάνισή της στην Eurovision.

O ηθοποιός στην ανάρτησή του αναφέρθηκε στο bullying που δέχεται ο ίδιος για τα κιλά του, αποκαλύπτοντας πως πολύς κόσμος του επισημαίνει πόσο πολύ έχει αδυνατίσει. Έτσι εξήγησε πως πλέον η φυσική κατάστασή του είναι καλύτερη από ποτέ.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για την Έλενα Παπαρίζου

«Στην φώτο- εγώ, σήμερα το πρωί περπατώντας στον Άλιμο… Και μοιράζω την σκέψη μου… Αυτά τα υπέροχα σώματα μας, τα δοχεία που φιλοξενούν την ψυχή μας… δέχονται κριτική και bullying καθημερινά. Και από εμάς τους ίδιους, Αλλά πρώτα από όλα από την κοινωνία. Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.. Ένας ατέλειωτος κουραστικός βαρετός διαγωνισμός ομορφιάς.

Με αφορμή το bullying που δέχτηκε η κουκλάρα Έλενα Παπαρίζου (απο τους loosers που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να βρίσκουν λάθη και να κάνουν κριτική) θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ότι ακούω συνέχεια την ερώτηση ” Πωωω, Μα πώς αδυνάτισες έτσι” (και όχι με την καλή έννοια).

Και απαντάω για να τελειώνουμε: *Στα 54 μου έχω πιο πολύ ενέργεια και σθένος από ότι στα 20 μου. Τρώω κάθε μέρα αυτά που μου αρέσουν και τα απολαμβάνω τρελά. Γυμνάζομαι καθημερινά. Γελάω δυνατά καθημερινά. Κλαίω όταν Συγκινούμαι, Χωρίς ντροπή

Το σκαρί μου, από μικρό παιδί ήταν έτσι (ελαφρύς δρομέας), απλά παλιά έπινα συμπληρώματα _πρωτεΐνες και έτρωγα πάρα πολύ, για να κρατήσω ένα βάρος που δεν ήταν το φυσιολογικό μου.

Οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ (ask my wife)

Έχω 15 χρόνια να πάρω οποιοδήποτε φάρμακο (εκτός από τα βότανα της φύσης). Και το τελευταίο και πιο σημαντικό : Έτσι νιώθω καλά εγώ! Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτας. Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων.

Με Αγάπη, Θανάσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας»

Χαμός έχει γίνει με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνιση της στην Eurovision, με πολλές γυναίκες να βγαίνουν ανοιχτά και να την υπερασπίζονται.

Ολοένα και αυξάνεται στις μέρες μας το body shaming, ένα φαινόμενο που ωστόσο γίνονται πολλές προσπάθειες και δράσεις να περιοριστεί, επιχημένες αλλά και αποτυχείς.

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για το σώμα της η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση και κατέκρινε κάθε είδους μπούλινγκ.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε γράφοντας ένα ποίημα, που λίγο αργότερα το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

«Πολλή κουβέντα γίνεται αυτές τις μέρες για κιλά, σχόλια κλπ κλπ. Κι εμπνεύστηκα ένα ποιηματάκι, σας το αφιερώνω…

Μπαντάνα κ γυαλιά, μαγιό κ αλμύρα, κοίτα που φτάνει καλοκαίρι, τι θα μας φέρει η μοίρα;Προσμένω με χαρά, να αμοληθώ στις νήσους κι ας δεχτώ για τα κιλά, και σχόλια φουλ μίσους.

Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας, που εκθειάζεται μονάχα το σώμα μιας γοργόνας.

Ποσό ρηχό και ποταπό αυτό που μας συμβαίνει, λες κι είμαστε οχτροί χωρίς τίποτα να μας δένει.

Αφήστε βρε τα μίζερα, τα λόγια τα χυδαία, και δείτε στο καθένα μας τα όσα έχει ωραία.

Μονάχα έτσι θα γενεί ο κόσμος πιο ωραίος. Κι ο τρόπος επαφής ακόμα πιο πηγαίος.

Κι εδώ εγώ σας Χαιρετώ σας στέλνω και φιλάκια, Ειρήνη υμίν θα εύχομαι σε όλα τα παιδάκια».