Ράδιο Αρβύλα: «Παρέμβαση» της κόρης του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή

Η συγκινητική αφιέρωση που έκανε στα παιδιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Παρέμβαση» της κόρης του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή

Τελευταία εκπομπής της σεζόν φέτος για το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη τον περίμενε μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη, αφού λίγο πριν το «κρύο ανέκδοτο της ημέρας», η μικρή του έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο τραγουδάει το σλόγκαν της ενότητας.

Ο παρουσιαστής θέλησε να πειράξει τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο για τα αστεία που λέει και έτσι όταν του ήρθε το ηχητικό ξεκαθάρισε πως τον πρόδωσε το ίδιο του το παιδί, ενώ όλοι ξετρελάθηκαν με το τραγούδι της μικρής.

Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής με αφορμή την τελευταία εκπομπή της σεζόν απευθύνθηκε στα παιδιά του και τους είπε πως από εδώ και πέρα θα περνάνε περισσότερη ώρα μαζί.

Η παρέμβαση της κόρης του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

«Το ίδιο μου το παιδί. Να δώσω φιλιά στην ντουντούκα μου και στον Γιαννάκη μου. Ναι, τελειώνει ο μπαμπάς. Θα παίζουμε ακόμα περισσότερο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτή είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;»

Ένα αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής σχολίασε την δήλωση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τα ελληνοτουρκικά στο Survivor 4, αλλά και την υποδοχή ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή και όχι στον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τα γεγονότα αυτά σχολίασε τα ενδιαφέροντα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

«Ο μιντιακός φασισμός που σου επιβάλλει αυτή την ανοησία είναι τρελαντικό και εμείς σκάμε… Έρχεται το μιντιακό σύστημα και στο επιβάλλει. Αν ανοίξεις να ενημερωθείς είσαι υποχρεωμένος να βομβαρδίζεσαι με αυτή την ανοησία μαζί με όλες τις εξελίξεις που θες να μάθεις. Και μετά αρχίσεις και πιστεύεις ότι αυτή είναι η χώρα μου; Η χώρα μου είναι το Survivor και το Bachelor;», ανέφερε.