Γιώργος Λιβάνης: Κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ "Θέλω κι άλλα"

Η κούκλα μελαχρινή που βρίσκεται στο πλευρό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης: Κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ

Κι ενώ η... σχέση του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ζει ειδυλλιακές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη εκείνος συνεχίζει την ζωή του στην Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στο νησί της Ύδρας για τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Θέλω κι άλλα" και το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου πρόβαλε αποκλειστικά το αποτέλεσμα.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη

«Κι ερωτευμένος να είναι ο Λιβάνης πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στην Μαριαλένα»

Συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στο Πρωινό πως η μητέρα της Μαριαλένας έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με τα όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά, μέλος της οικογένειας της.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει το λόγο και να μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη, λέγοντας πως δεν πρέπει να περιμένει να γυρίσει η Μαριαλένα και αν γυρίσει να μην την δεχτεί πίσω.

«Εγώ διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας, διότι είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun. Ξέρει ότι με αυτά που έκανε, ότι έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη.

Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα», είπε ο παρουσιαστής.

Επίσης, είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που βλέπω έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος -με τα λεγόμενα των άλλων παικτών που έλεγαν ότι πάνε μαζί προς νερού τους και λείπουν 20-25 λεπτά. Λύνουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και τις τηλεοπτικές για την προβολή».