Baby Boom! Γέννησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Baby Boom! Γέννησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα

Το πρώτο της παιδάκι στον κόσμο έφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα, με την ίδια να γνωστοποιεί πριν από μερικά λεπτά το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και όπως είναι φυσικό το αγαπημένο κι ερωτευμένο είναι πιο χαρούμενο από ποτέ.

Πριν από λίγο λεπτά, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού, δείχνοντας μόνο το χεράκι του και μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε αμέτρητα likes και σχόλια.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα

«19.5.21! Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου... το πιο ευλογημένο... Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου... όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχες σας!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

#welcomebabygirl #lightofmylife #myeverything #hapiness

Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.Κωνσταντίνα Κομματά

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!