Έλενα Τσαβαλιά: Ο γιος της έγινε 17 - Η υπέροχη τούρτα που του ετοίμασε

Μεγάλες χαρές για την οικογένεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαβαλιά: Ο γιος της έγινε 17 - Η υπέροχη τούρτα που του ετοίμασε

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Τσαβαλιά θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της γιο, Χάρη, ο οποίος κλείνει τα 17 του χρόνια.

Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε μία εντυπωσιακή τούρτα για τον μοναχογιό της και στη φωτογραφία που ανέβασε του έστειλε τις ευχές της. Πριν από λίγο καιρό, είχε γενέθλια και η ίδια και η δική της τούρτα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά για τα γενέθλια του γιου της

«Strike...17! Χρόνια γερά κι ευλογημένα, γιε μου! Σ’ αγαπάω όσο δεν μπορείς να φανταστείς!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά στην ανάρτηση που έκανε.

Λίγα λόγια για την Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά (Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 1964) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984, παίζοντας μαζί με την Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία "Μια Ρένα χωρίς φρένα". Από το 1986 μέχρι το 1989 ακολούθησε αρκετές βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες.

Παράλληλα με την ρόλους της στον κινηματογράφο έκανε τα πρώτα της βήματα και στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα τη σεζόν 1988-1989 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνική σειρά της κρατικής τηλεόρασης "Συνωμοσία" παίζοντας μαζί με τους Γιώργο Τσιτσόπουλο, Τάσο Χαλκιά και Γιώργο Παρτσαλάκη.

Έλενα Τσαβαλιά παιδί

Ακολούθησαν οι συμμετοχές τις σε δύο επεισόδια της κωμικής σειράς του ANT1 "Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης", ενώ την περίοδο 1990-1991 έπαιξε στην κωμική σειρά του ίδιου καναλιού "Οι εργένηδες". Έγινε ευρύτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Ελένης Πετρίδου μέσα από την κωμική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη "Οι Μικρομεσαίοι" τη σεζόν 1992-1993 που προβλήθηκε από το Mega Channel.

Στη συνέχεια από το 1993 μέχρι το 1995 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Τάκη Βουγιουκλάκη στον ANT1 "Η Καλή Πεθερά", με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γιουλάκη. Τις σεζόν 1995-1997 έπαιξε μαζί με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Απόστολο Γκλέτσο στην κωμική σειρά του Γιώργος Κωνσταντίνου "Σοφία Ορθή".

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια τη σεζόν 2000-2001 με το ρόλο της Ελπίδα Βενετάκου στον δέκατο κύκλο της καθημερινής σειράς του Νίκου Φώσκολου Η Λάμψη. Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στο επεισόδιο "Πάντα μαζί" της αστυνομικής σειράς "Κόκκινος Κύκλος". Ακολούθησε ο ρόλος της αστυνομικού Μαρίας Σαπαρλή στη μαύρη κωμωδία "Η σειρήνα και ο μπάτσος". Από το 2002 μέχρι το 2006 έλαβε μέρος σε τρεις σατιρικές σειρές του Μάρκου Σεφερλή.

Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε μαζί με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel "MEGA Με Μία". Το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής "Μεσημεριάτικα". Εξαιτίας κακής συνεργασίας με την παραγωγή της εκπομπής αποχώρησε μετά από δύο εβδομάδες συνεργασίας σε μόλις 8 επεισόδια της εκπομπής.