Γωγώ Τσαμπά: «Όσο κομπόδεμα κι αν είχα τελείωσε»

Οι αποκαλύψεις της για τις σκληρές συνθήκες στις οποίες δουλεύει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γωγώ Τσαμπά: «Όσο κομπόδεμα κι αν είχα τελείωσε»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Γωγώ Τσαμπά στην εκπομπή Pop Up. Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει τα καλοκαίρια.

Η τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να χάσει συνολικά 14 κιλά, μίλησε επίσης για τις δουλειές που κάνει το καλοκαίρι για να μπορέσει να "βγει" και στο οικονομικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Τσαμπά

«Θα πω μια φράση μόνο όσο κι αν ακουστεί βλάχικη ή όπως αλλιώς ακουστεί… Νομίζω ότι τα πανηγύρια τα φορέσαμε τα γυαλιά! Νομίζω το λέει η απάντηση μου. Τραγουδάω και 8 ώρες σερί. Είναι πάρα πολλές οι ώρες. Αυτό που αγαπάω πιο πολύ είναι η επαφή οπότε το να είμαι καλή τραγουδίστρια και να το λέω εγώ, δεν με ωφελεί κάπου. Άρα, εφόσον τόσος κόσμος στερείται για να έρθει να με ακούσει, εμένα με ευχαριστεί, με ικανοποιεί, με γεμίζει και δεν με νοιάζει καθόλου.

Δεν λέω πως έφτασα τα όρια μου. Αν φτάσω, θα πάω στο νοσοκομείο όπως και έχει συμβεί. Κάθε καλοκαίρι μια δυο επισκέψεις θα τις κάνω ανά την Ελλάδα από υπερκόπωση. Όταν δουλεύεις 3 μήνες, όμως, τον χρόνο τα χρήματα τελειώνουν. Όσο κομπόδεμα κι αν είχα, τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό αλλά δεν έκανα»

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε στην έννοια του γάμου, στις καταγγελίες των ημερών αλλά αποκάλυψε και αν έχει δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση.

Όταν ρωτήθηκε αν ζυγίζεται, είπε: «Ας έρθει η ζυγαριά σε μένα. Προσέχω όμως γιατί εκτός από τη φωνή, πρέπει να είμαι σωστή και με την εμφάνισή μου»!

Και στην ερώτηση αν της έχει γίνει πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή, απάντησε: «Έτσι όπως με βλέπεις από μακριά λες “να αυτήν για γυμνή φωτογράφιση;” Είναι αυτό που λέμε δεν με ζύγωνε κανένας! Με μαγιό ναι, μου πρότειναν αλλά δεν την έκανα. Ποτέ μην λες ποτέ»!

Όσο για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, τόνισε: «Μπράβο σε αυτές τις γυναίκες που ξεκίνησαν να μιλούν. Είναι πάρα πολύ υποτιμητικό να γίνεται στη γυναίκα αυτό»!

Και τέλος αναφέρθηκε και στον γάμο και υπογράμμισε: «Το να δεθείς με τον άνθρωπό σου δεν είναι απαραίτητα τα δεσμά του γάμου. Τι να του πω; Για να ζήσουμε μαζί πρέπει να παντρευτούμε. Σίγουρα θα ήθελα να πάω σε εκκλησία αν είναι να παντρευτώ γιατί είναι το πιστεύω μου αλλά αν είναι να ‘ρθει, θα έρθει, εγώ εδώ είμαι». Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε και την εξάρτηση που είχε στο αλκόολ.

γωγώ τσαμπά γαμος