Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές των συνεργατών της για την ονομαστική της εορτή

Αποκάλυψε από που βγαίνει το Σίσσυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές των συνεργατών της για την ονομαστική της εορτή

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα 29/5 η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της, της ευχήθηκαν στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, ενώ της πρόσφεραν και μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Η ημέρα για την παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερη και πρόκειται να την γιορτάσει με τα πολύ κοντινά της πρόσωπα. Ενώ, αποκάλυψε και από που βγαίνει το Σίσσυ.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το όνομα της

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Άμα αναρωτιέστε υπάρχουν πολλές φορές που και εγώ η ίδια έχω ξεχάσει ότι γιορτάζω. Θεοδοσία είναι το όνομά μου, αλλά έχω να το ακούσω από την βάφτιση, οπότε δεν το θυμάμαι πάντα. Να είναι καλά ο πατέρας μου και η μανούλα μου… Είναι πολύ όμορφη η ανθοδέσμη. Εντυπωσιακή. Ευχαριστώ πολύ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της που φαίνεται πως θα είναι η τελευταία της χρονιά στον αέρα.

«Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».