House of fame - Μπαλτατζή: «Περίμενα από την πρώτη εβδομάδα πως θα κερδίσει ο Στέφανος»

«Πιστεύω ότι έχει star quality»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame - Μπαλτατζή: «Περίμενα από την πρώτη εβδομάδα πως θα κερδίσει ο Στέφανος»

Η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπου σχολίασε τον τελικό του House of Fame, από όπου αναδείχθηκε νικητής ο Στέφανος, παρόλο που ήταν ο παίκτης που είχε ακούσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια από τους κριτές σε όλη την πορεία του μέσα στο μουσικό show.

Ο Στέφανος, o οποίος από το... μπάνιο του σπιτιού του όπως είχε δηλώσει βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές, ανέφερε για τη νίκη του: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω».

Να σημειώσουμε πως το χρυσό συμβόλαιο του νικητή περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group.

Η δήλωση της Πέννυς Μπαλτατζή για την νίκη του Στέφανου στο House of Fame

H Πένυ Μπαλτατζή σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, πως «ειλικρινά περίμενα από την πρώτη εβδομάδα πως θα κερδίσει ο Στέφανος. Με την αμεσότητα, την λαϊκότητα, το παιδί της διπλανής πόρτας. Το πάρα πολύ άμεσο».

«Πιστεύω ότι έχει star quality. Πρώτα απ’ όλα έχει ένα προσωπάκι που το αγαπάει η κάμερα. Το αγαπάει η Panic αυτό το προσωπάκι, του αρέσει αυτό το καστανό. Της Panik της αρέσει πολύ αυτό το καστανό, το αδύνατο, το μικροκαμωμένο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή και συνέχισε: «Ο Στέφανος έδειξε μέσα στις εβδομάδες εξέλιξη. Και επειδή ήταν πραγματικά ο πιο άγουρος, για αυτό είδαμε και τόσο μεγάλη πρόοδο».