Κόλαφος η Γερμανού για την Μπάρμπα: «Είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της»

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Γερμανού για την Μπάρμπα: «Είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της»

Τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού όπως και όλες οι εκπομπές να είναι ενοχλημένη με την άποψη της, όσον αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Η ηθοποιός αρχικά και αποκλειστικά παραχώρησε συνέντευξη στο Youweekly, όπου δήλωσε ανοιχτά πως τον υποστηρίζει όπως και τον Γιώργο Κιμούλη.

Το σχόλιο της Γερμανού για τις δηλώσεις της Μπάρμπα

«Δεν συμφωνεί κανείς μας με τη Βάνα Μπάρμπα. Δε συμφωνούμε αλλά είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της” είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. “Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί όχι μόνο προσβάλει τις γυναίκες που μίλησαν αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά για να τα καταγγείλουν όλα αυτά 20 χρόνια μετά», ειπώθηκε στην εκπομπή.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα για κάποιες γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αν και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στην εκπομπή για την Μπάρμπα μίλησε και η Ανδριανού

«Ακριβώς επειδή η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμα, το να βγει κανείς και να κάνει είτε τον μάρτυρα υπεράσπισης είτε τον μάρτυρα κατηγορίας αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αδόκιμο. Δεν έχει κανένα νόημα. Από την άλλη υπάρχει το εξής θέμα.

Ένας καλλιτέχνης μπορεί να είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος, πολύ λαμπερός, πολύ φωτεινός στη δουλειά του και πάρα πολύ σκοτεινός στην προσωπική του ζωή. Αυτά συμβαίνουν και ιδιαίτερα στον χώρο μας, για πάρα πολλά χρόνια, επειδή είναι ένα επάγγελμα που έχει αίγλη και λάμψη, άνθρωποι που έχουν επαγγελματικά μια εξουσία απέναντι σε άλλους εργαζόμενους αν έχουν τα όποια προβλήματα με τον εαυτό τους και είναι διαταραγμένοι, κάνουν κατάχρηση αυτής της εξουσίας».

«Δεν ξέρω γιατί το κάνει και δεν αποκλείεται, αν θαυμάζεις και εκτιμάς έναν άνθρωπο για χρόνια, δεν θέλω να την κατηγορήσω, μπορεί αυτό να σε κάνει πραγματικά να μην θέλεις με τίποτα να πιστέψεις ότι έχουν συμβεί όλα αυτά».