Ήλιος: Πρωταγωνίστρια της σειράς βάφτισε το παιδί της

«Σήμερα βαφτίσαμε τον θησαυρό μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος: Πρωταγωνίστρια της σειράς βάφτισε το παιδί της

Γνωστή ηθοποιό που βλέπουμε φέτος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος -δείτε εδώ το φινάλε- βάφτισε την κορούλα της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία πριν από ακριβώς έναν χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί την ξεχωριστή σημερινή μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα με το οποίο βαφτίστηκε η μικρούλα της.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για την βάφτιση της κόρης της

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα: “Μια υπέροχη μέρα! Σήμερα βαφτίσαμε τον θησαυρό μας, ή όπως λέει η γιαγιά μου τον πλούτο μας! Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μας με φυσική παρουσία και εκείνους που ήταν εκεί με τη σκέψη και την αγάπη τους!”.

Ήλιος πρωταγωνίστρια της σειράς βάφτισε το παιδί της

«Η καταπίεση ήταν ατού της γυναίκας, πολλές έχουν περάσει δύσκολα, όπως και εγώ»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv O’ Clock» και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Η γνωστή ηθοποιός πριν μερικές μέρες είχε αποκαλύψει την άσχημη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη και με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί οι συνάδελφοι της.

Πρόσφατα κατήγγειλες δημόσια ότι έχει πέσει και εσύ θύμα ψυχολογικής βίας.

«Η καταπίεση ήταν για χρόνια ατού της γυναίκας, και πολλές έχουν περάσει δύσκολα. Μέσα σε αυτές κι εγώ. Δεν έχω υποστεί τόσο σοβαρές καταστάσεις όσο αυτές που καταγγέλλονται, αλλά η ψυχολογική και λεκτική βία είναι επίσης σημαντικές. Μπορούν να τρελάνουν άνθρωπο».

Πως διαχειρίστηκες αυτό που σου συνέβη;

«Προσωπικά δέχθηκα ψυχολογική βία σε εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο γρήγορα, αντιλήφθηκα τι συμβαίνει και πριν αρχίσει να διογκώνεται είπε Συγνώμη παιδιά καληνύχτα. Έφυγα. Λειτούργησα εν βρασμώ και προφύλαξα τον εαυτό μου και ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής μου».

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη