Συγκινεί η Μαίρη Συνατσάκη - «Σήμερα αγκάλιασα την μαμά μου μετά από 1,5 χρόνο»

Η τρυφερή ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Μαίρη Συνατσάκη - «Σήμερα αγκάλιασα την μαμά μου μετά από 1,5 χρόνο»

Μετά από πάρα πολύ καιρό, η Μαίρη Συνατσάκη κατάφερε και βρέθηκε ξανά στο πατρικό της και αγκάλιασε το αγαπημένο της πρόσωπο, την μητέρα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και Youtuber που βρίσκεται σε σχέση με τον Ιαν Στρατή, ήταν πολύ προσεκτική καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας και της πανδημίας και προσπαθούσε να βγει έξω μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Σήμερα, Σάββατο, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να πάει στο πατρικό της σπίτι όπου όπως δήλωσε και η ίδια, ήταν η πιο όμορφη μέρα, καθώς αγκάλιασε ξανά τη μητέρα της μετά από 1,5 χρόνο.

Η Μαίρη μοιράστηκε το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει στο μπαλκόνι του πατρικού της.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Στην λεζάντα έγραψε: “1996 πάνω κάτω… • εγώ σήμερα αγκάλιασα την μαμά μου μετά από 1,5 χρόνο! Τέλειο Σάββατο”!

Συγκινεί η Μαίρη Συνατσάκη με την ανάρτηση της

«Έχω πέσει θύμα παρενόχλησης τρεις φορές»

Πολλές είναι οι γυναίκες που μετά την Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψαν ότι έχουν πέσει και αυτές θύμα κακοποίησης και παρενόχλησης, μιας από αυτές και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα όλων “γιατί μίλησε τώρα η Σοφία” μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Μαίρη Συνατσάκη θύμα παρενόχλησης

Ειδικότερα, η Μαίρη προκειμένου να στρέψει την προσοχή στους θύτες και όχι στα θύματα, εξηγεί με επιστημονικές παραπομπές γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή και δε τολμούν να ομολογήσουν τα δεινά που έχουν βιώσει.

Μέσα σε όλα, εξομολογείται και πως η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης και μάλιστα τρεις φορές. Στις δύο πρώτες ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία ενώ στην τελευταία τα θυμάται όλα καθαρά καθώς συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μετά από αυτό, η Μαίρη δήλωση πως μίλησε με δικούς της ανθρώπους και με την ψυχολόγο της και κατάφερε να μην το κρατήσει μέσα της ενώ θύμα παρενόχλησης έχει πέσει και η Μέγκι Ντρίο.