Τα Φιλαράκια: Η Κίνα λογοκρίνει την σειρά - Έκοψαν πλάνα και λεπτά

Ποιοι οι λόγοι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα Φιλαράκια: Η Κίνα λογοκρίνει την σειρά - Έκοψαν πλάνα και λεπτά

Με ένα επεισόδιο επέστρεψαν στις 27 Μαΐου τα “Φιλαράκια”, το «The One With The Reunion, όπου οι έξι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν μετά από χρόνια ξανά.

Η επιστροφή της αγαπημένης σειράς προκάλεσε την συγκίνηση και την χαρά εκατομμύρια τηλεθεατών, μιας έχει προσφέρει όλα αυτά θα χρόνια απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ωστόσο, η Κίνα όμως αποφάσισε να ασκήσει λογοκρισία στην σειρά και επέλεξε να προβάλλει λιγότερα λεπτά από το reunion, ενώ έκοψαν από τα πλάνα τους guest star καλλιτέχνες που συμμετείχαν, οι οποίοι έχουν ενοχλήσει το Πεκίνο με διάφορους τρόπους.

Η Lady Gaga δεν έπαιξε καθώς έχει συναντηθεί με τον Δαλάι Λάμα, τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ ενώ της έχει απαγορευτεί να πραγματοποιήσει συναυλίες στην Κίνα.

Ο Justin Bieber είναι επίσης αποκλεισμένος από την χώρα καθώς 2014 είχε αναρτήσει φωτογραφία του στο Ιαπωνικό μιλιταρισμού στο Τόκυο.

Για όλους αυτούς λοιπόν τους λόγους αυτούς η σειρά λογοκρίθηκε καθώς είναι πολύ δημοφιλής και αγαπημένους στους νέους της Κίνας και οι ιθύνοντες υποστήριξαν πως δεν είναι πρέπον τέτοια λάθος και προσβλητικά μηνύματα να μεταδίδονται.

Αυτή την αμοιβή πήραν οι πρωταγωνιστές για το reunion

Τα Φιλαράκια επέστρεψαν στη μικρή οθόνη και το κοινό ξετρελάθηκε με το reunion των έξι πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η επιστροφή αυτή πληρώθηκε πολύ ακριβά από την παραγωγή.

Η σειρά αυτή αποτέλεσε τη μεγαλύτερη δουλειά που έχουν κάνει οι πρωταγωνιστές στην καριέρα τους, ενώ απογείωσε την Τζένιφερ Άνιστον η οποία ήταν και η πιο κερδισμένη στο οικονομικό κομμάτι.

Φιλαράκια αμοιβή πρωταγωνιστών

Όπως είχε γίνει γνωστό, για την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με την The Sun, ο καθένας τους έβγαλε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο χθεσινό επεισόδιο της επανένωσης.