Eurovision 2021 - Damiano David: «Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος»

«Θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε στην Ελλάδα για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021 - Damiano David: «Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος»

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο νικητής της Eurovision 2021, Damiano David. Ο τραγουδιστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με το περιβόητο πλάνο.

Όσα αποκάλυψε ο Damiano David

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, για αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» σημειώνει χαρακτηριστικά. «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για την μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν αντιμετωπίσαμε την Eurovision σαν αγώνα ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο» προσθέτει ο τραγουδιστής. «Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας»

Η απαγόρευση που τους κόστισε μετά την νίκη τους στην Eurovision 2021

Έντονη αναστάτωση έχει προκάλεσει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος που νίκησε την φετινή Eurovision, Damiano David, με τις φήμες που ήθελαν να κάνει χρήση κοκαΐνης στο Green Room.

Οι Maneskin έχουν καταφέρει να προκαλέσουν τον απόλυτο πάταγο με το ξεσηκωτικό ροκ τραγούδι τους, όμως δεν απόλαυσαν τόσο την νίκη τους, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα επίμαχα πλάνα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης αποκάλυψε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου πως το συγκρότημα χρειάστηκε να ακυρώσει όλες τις συνεντεύξεις που θα έδιναν μετά την Eurovision, προκειμένου να προσταυτούν από τυχόν αμήχανες ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Ισίδωρος Φικάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Damiano David είναι πολύ νευριασμένος και στεναχωρημένος με όλο αυτό το πράγμα. Οπότε φοβούνται με το τι μπορεί να πει… Ακόμη και το Voila που έγραψε στα social media, είναι σαν να βάζει λάδι στη φωτιά”.