Αλέξης Παππάς: «Βρέθηκα με την Αλέσια πρώτη φορά τώρα στο Ντουμπάι! Σε λίγες ημέρες θα...»

Η αποκάλυψη για την πρώτη τους γνωριμία και ο έρωτας μέσω... skype

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: «Βρέθηκα με την Αλέσια πρώτη φορά τώρα στο Ντουμπάι! Σε λίγες ημέρες θα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς, όπου εκτός για το Survivor 4, μίλησε και για την σχέση του με την Αλέσια. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν, αλλά και πότε θα είναι η επόμενη τους συνάντηση μετά το ταξίδι του στο Ντουμπάι που δεν σταματούσαν τα φιλιά.

Η εξομολόγηση του Αλέξη Παππά για την Αλέσια

«Γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός Mall στο Μονακό. Είχα πάει ένα ταξίδι με έναν φίλο. Στις σκάλες του Mall. Εγώ πήγαινα πάνω, αυτή κάτω. Την κοίταξα και έτρεξα πίσω της. Αφήνω κάτω τις σακούλες και στα 100 μέτρατην σταμάτησα. Της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να βρω… Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη.

Την επόμενη μέρα θα έφευγα και κρατήσαμε μια επαφή για όσο ήμουν στην Αθήνα τηλεφωνικά. Ο κορονοϊός και τα ταξίδια στην Κύπρο δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάω στο Μονακό. Περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα και τελικά πήγα στο Survivor. Ερωτευτήκαμε στο Skype.

Πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν τώρα στο Ντουμπάι. Ήταν πιο ωραία από ότι περίμενα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια, αλλά άξιζε τον κόπο. Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε για πλάκα πάνω στις συζητήσεις. Σε λίγες μέρες θα είναι το επόμενο ραντεβού. Η έδρα της είναι στο Μονακό, γνωρίζει όμως ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, έχουμε συζητήσει διάφορα και δεν χρειάζεται να οριοθετήσουμε το τι πως και γιατί. Θέλω να υπάρχει μέλλον.», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς για τη συντροφό του.

«Η Αλέσια καταλάβαινε τι γινόταν στο παιχνίδι και με υποστήριζε»

Ο Αλέξης αρχικά αισθάνθηκε αμήχανα, στην εκπομπή Love it ενώ στη συνέχεια τόνισε ο ηθοποιός: «Πάει καλά το πράγμα. Πάει καλά, είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να έχουμε τη δικιά μας τριβή. Να γνωριστούμε ακόμη πιο πολύ. Πήγα και Ντουμπάι και θα έρθει και αυτή στην Ελλάδα. Είναι αρχιτέκτονας. Καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το Survivor. Ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας στο παιχνίδι και με υποστηρίζει»!

Όσον αφορά την αρνητική εικόνα που έβγαλε στο Survivor, υπογράμμισε: «Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είπαν για μένα κάποια πρωινάδικα. Αν μένει αυτή ή εικόνα ή αν μένει μια άλλη εικόνα που εγώ βλέπω στον δρόμο από τον κόσμο. Τι σημαίνει κακός; Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε κακός; Δηλαδή είμαι κακός άνθρωπος; Κάτω από διάφορες συνθήκες και προϋποθέσεις, είμαστε όλοι όλα».