Παντρεύτηκε κρυφά ο Μπόρις Τζόνσον

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του και πλέον γυναίκα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε κρυφά ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ χθες, όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον. «Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι». Ενώ, παντρεύτηκε και κορυφαία τραγουδίστρια.

Μπόρις Τζόνσον κρυφός γάμος

Έγινε πατέρας πριν το γάμο τους ο Μπόρις Τζόνσον

O Μπόρις Τζόνσον χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια της υγεία του με τον επικίνδυνο ιό. Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό του συγκλονίζει και μάλιστα αποκαλύφθηκε και ποιο θα είναι το όνομά του.

Ο Μπόρις Τζόνσον, έγινε και πάλι πατέρας, από τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς, λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο και ανάρρωσε μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Εκπρόσωπός τους τόνισε μάλιστα πως τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο είναι πολύ καλά, «Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς ανακοινώνουν με πολύ χαρά τη γέννηση ενός υγιούς αγοριού σήμερα το πρωί. Μητέρα και μωρό είναι πολύ καλά. Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς θέλουν να ευχαριστήσουν τη φανταστική μαιευτική ομάδα του ΕΣΥ».

Το όνομα ανακοινώθηκε σήμερα από την Σίμοντς στο Instagram δίπλα σε μία φωτογραφία του βρέφους, το οποίο γεννήθηκε την Τετάρτη. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους που δημοσιεύουν ο Μπόρις Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς.

 Μπόρις Τζόνσον πρώτη φωτογραφία μωρό

Σύμφωνα με τη Sun, ο Μπόρις Τζόνσον και η Σίμοντς έδωσαν το μεσαίο όνομα Νίκολας στον γιο τους προκειμένου να τιμήσουν τους γιατρούς που έσωσαν που φρόντισαν τον πρωθυπουργό της Βρετανίας στη μάχη του ενάντια στον κορωνοϊό.