Δέσποινα Μοιραράκη: Γιόρτασε την επέτειο της στην Μύκονο

Κλείνει δέκα χρόνια με τον σύζυγο της, Γιάννη Κοντούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Μοιραράκη: Γιόρτασε την επέτειο της στην Μύκονο

Την επέτειο γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, με το ζευγάρι να συμπληρώνει δέκα χρόνια έγγαψμου βίου.

Η γνωστή επιχειρηματίας -που εμβολιάστηκε πρόσφατα- παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πλοίαρχο του πολεμικού ναυτικού, την 1η Ιουνίου του 2011 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Οι δυο τους κλείνουν 10 ευτυχισμένα και αγαπημένα χρόνια λοιπόν γάμου και θέλησαν να περάσουν την επέτεο τους στην Μύκονο μαζί φυσικά με καλούς και στενούς τους φίλους.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μάλιστα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από την γιορτή που διοργανώσαν, στην οποία μάλιστα σβήσανε και τούρτα.

Φωτογραφία από την επέτειο γάμου της Δέσποινας Μοιραράκη

Δέσποινα Μοιραράκη επέτειο γάμου

Έμεινε "κάγκελο" η Δέσποινα Μοιραράκη με τη σχέση του γιου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και έμεινε "κάγκελο" όταν μία δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση που διατηρεί ο γιος της με μία τραγουδίστρια, με την ίδια να ομολογεί πως δεν γνωρίζει τίποτα τέτοιο.

Η «Βασίλισσα του χαλιού», ήταν καλεσμένη σε μία εκδήλωση και έτσι αναπόφευκτα μίλησε στις κάμερες των εκπομπών.

Ένα θέμα που έδειξε να ενδιαφέρει πολύ τους δημοσιογράφους, είναι η σχέση του γιου της με μία τραγουδίστρια, κάτι το οποίο δεν γνώριζε καν η Δέσποινα Μοιραράκη. Ρίξτε και μια ματιά στη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία κάνει γυμναστική στο σπίτι εντελώς άβαφη.

«Δεν μπορούσε να ρωτήσουμε για τον γιο και τον νέο του έρωτα με την τραγουδίστρια», τη ρώτησε αρχικά ο δημοσιογράφος, με την Δέσποινα Μοιραράκη και αναρωτιέται για ποια τραγουδίστρια μιλάνε.

«Την τραγουδίστρια των Mazoo and the zoo. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα ότι ο γιος σας είναι μαζί της», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Με ποιον γιο μου; Ποιον γιο μου; Τον Τάσο ή τον Γιώργο;» ρώτησε η Δέσποινα Μοιραράκη με μία άλλη ρεπόρτερ να της απαντά «Έναν από τους δύο σίγουρα».

«Καλά με πιάνετε πολύ αδιάβαστη» είπε γελώντας η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη γιοι