Κοινό μυστικό στον ΣΚΑΙ ο χωρισμός γνωστής παρουσιάστριας

«Οι συνάδελφοι τους ήθελαν να το προστατέψουν! Έχουν χωρίσει παραπάνω από έναν χρόνο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινό μυστικό στον ΣΚΑΙ ο χωρισμός γνωστής παρουσιάστριας

Από το Σαββατοκύριακο κυκλοφορεί η είδηση πως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που εργαζόταν στον ΣΚΑΙ, έχει χωρίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο από τον σύζυγό της. Ο λόγος για την Άννα Μπουσδούκου και τον Σταύρο Ιωαννίδη.

Τέσσερα χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο, το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος και διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD όσο και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν προκάλεσαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή.

Οι δυο τους εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη.

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day για τον χωρισμό της Άννας Μπουσδούκου

Η επιβεβαίωση του χωρισμού της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη ήρθε και από το Happy Day, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αναφέρει: «Ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Εξαιρετικά παιδιά και οι δύο. Νομίζω πως έχουν χωρίσει και παραπάνω από έναν χρόνο. Στον ΣΚΑΙ μέσα είναι κοινό μυστικό πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Οι συνάδελφοι τους ήθελαν να το προστατέψουν, από τη στιγμή που οι ίδιοι δε βγήκαν προς τα έξω να το πουν. Αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό τραβούν πια χωριστούς δρόμους».

Για ποιο λόγο αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ η Άννα Μπουσδούκου

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στον ΣΚΑΪ, η Άννα Μπουσδούκου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει το 2019 και να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Σε παλαιότερη συνέντευξή στην εκπομπή Happy Day η Άννα Μπουσδούκου είχε πει για την απόφασή της να μην συνεχίσει στο κανάλι:

Άννα Μπουσδούκου Σταύρος Ιωαννίδης χωρισμός

«Εδώ και δύο χρόνια είχα ξεκινήσει μία συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ένα project που αφορούσε σε υποτροφίες προς Έλληνες δημοσιογράφους στη σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Columbia στη Νέα Υόρκη. Όλη μου η ενασχόληση έχει να κάνει με θέματα που αφορούν στους δημοσιογράφους. Δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μάλλον.

Μπορεί ξαφνικά να εκδηλώθηκε, αλλά εφόσον είμαστε εδώ και συζητάμε συνειδητοποιώ κι εγώ πως ήταν μια ώριμη σκέψη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα αδιαμφισβήτητα, θεωρώ ότι προσπάθησα να δώσω πολλά πράγματα. Έτσι είναι η ζωή, γιατί στη ζωή σου συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να σου αλλάξουν τις επιλογές και τον προσανατολισμό.»