GNTM: Το σχόλιο της Καγιά για την Παπαβλασοπούλου - «Δεν είναι ωραίο να...»

«Σαν επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Το σχόλιο της Καγιά για την Παπαβλασοπούλου - «Δεν είναι ωραίο να...»

Νέες δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM 4 και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία θα κάτσει στη θέση της. Οι δυο γυναίκες έχουν καλές σχέσεις και γνωριζόντουσαν από πριν.

Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων, έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν δημοσιευθεί οι πρώτες φωτογραφίες.

Οι δηλώσεις της Καγιά για την Παπαβλασοπούλου

«Οι οντισιόν έχουν σχεδόν τελειώσει, η πρώτη φάση… Μια χαρά τα πάνε… Δεν έχω περάσει μία βόλτα… Δεν είναι σωστό» είπε η Βίκυ Καγιά! Και πρόσθεσε για την Ισμήνη: «Φυσικά στη θέση μου είναι η Ισμήνη, που να είναι; Η Ισμήνη μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει τον ρόλο της Βίκυς. Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε… Φυσικά και μιλήσαμε με την Ισμήνη. Σαν επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν… δεν είναι κακή η αλλαγή.»!

«Το GNTM δεν χρειάζεται κλώνο, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσωπο που πρόκειται να την αντικαταστήσει στο GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται για πρώτη φορά απούσα από το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας, ενώ ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να δούμε στον ρόλο από την ερχόμενη σεζόν.

«Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολύ, από 15 χρονών, την γνωρίζω πολλά χρόνια εγώ και όσοι ασχολούνται με τη μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και έχει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Πιστεύω θα είναι μια χαρά.

Φέτος δεν έκανα προτάσεις εγώ για άτομα. Φέτος αναμοχλεύσανε τις πληροφορίες τους, εγώ δεν ανακατεύτηκα.Το όνομα της Ισμήνης είχε ξαναπέσει στο τραπέζι, στην πολύ αρχή, πριν από την Ηλιάνα. Θα τα κάνει όλα μόνη της και ξέρει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαι εδώ.

Είναι λάθος να λέμε αντικαταστάτρια. Δεν υπάρχει αντικατάσταση, ο καθένας είναι μοναδικός. Το GNTM δεν χρειάζεται κλώνο, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό, διαφορετικό που να κάνει κάτι άλλο, να δώσει κάτι άλλο.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ισχύουν και κάποιες πήγαν και στα δοκιμαστικά.Δεν ξέρω αν θα πάω ως guest, υπάρχει μια τέτοια σκέψη, αλλά τώρα που ξεκίνησε το GNTM στάσου να κάνουμε τα δικά μας σιγά σιγά, να δούμε ποια θα είναι η κριτική επιτροπή, ποιοι θα χορέψουν, τι θα χορέψω, τι θα κάνω. Αν δεν πάρει μπρος το GNTM, εμείς δεν έχουμε μέλλον.».