Τάσος Μπερδέσης: Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εν ψυχρώ εκτέλεση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Μπερδέσης: Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του

Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου και νικητή του Survival, Τάσου Μπερδέση. Έπειτα από πυροβολισμούς έπεσε νεκρός στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στην Βάρη.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο από το οποίο και πυροβόλησαν διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε σε γυμναστήριο της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα της δολοφονίας, ακούστηκε καθαρά ο πυροβολισμός, ωστόσο όπως λέει και ο ίδιος πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιου είδους δοκιμές βεγγαλικών, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το θύμα. Ωστόσο, ποιος παίκτης ριάλιτι πέθανε την ίδια μέρα με τον Τάσο Μπερδέση πριν δυο χρόνια;

Η άγνωστη σκοτεινή ζωή του νικητή του Survival - Η φυγοδικία και η φυλάκιση του Τάσου Μπερδέση

Το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του EPSILON, "Survival Secrets", έκανε πρεμιέρα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του σταθμού την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2017 με τον Κώστα Σόμμερ ως παρουσιαστή.

Στην ομάδα των "Αετών", που συμμετείχαν διάσημοι celebrities , βρισκόταν και ο Τάσος Μπερδέσης. Ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος, Πατρινής καταγωγής.

Τάσος Μπερδέσης δολοφονία Survivor secret

Τo Youweekly.gr έψαξε όμως και μαντέψτε τι σας βρήκε... Ο Τάσος Μπερδέσης είχε περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του. Ευτυχώς αυτές δεν τον κλόνισαν, αντίθετα τον έκαναν πιο δυνατό. .Ένα σκοτεινό παρελθόν, μια δολοφονία, μια παρεξήγηση και όλη η αλήθεια...

Πριν μερικά χρόνια, κατηγορήθηκε για ότι ήταν μέλος ανθρώπων της νύχτας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ενάμιση χρόνο να είναι φυγόδικος και να μείνει για λίγους μήνες στην φυλακή.

«Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία. Στο δικαστήριο όμως αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα. Ξέρεις τι είναι να έχεις το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς και ξαφνικά να προκύπτουν από το πουθενά κατηγορίες και να σου απαγορεύουν να πας οπουδήποτε; Η φυλακή ήταν μεγάλη εμπειρία. Από τη μια μου κόστισε , από την άλλη όμως έμαθα πολύτιμα πράγματα. Η ζωή σε ρίχνει κάτω. Εσύ επιλέγεις αν θα σηκωθείς», τόνισε.

Τάσος Μπερδέσης ποιος είναι

Όσο ήταν φυγόδικος έμενε στη Βουλγαρία, ενώ όταν ήταν στην Αθήνα πήγαινε στον Άγιο Κοσμά για προπονήσεις. Ενώ τον έβλεπαν αρκετοί κανείς δεν τον κάρφωσε, γιατί ήξεραν ότι ήταν αθώος. Στη συνέχεια όμως είχε να αντιμετωπίσει ακόμη μια δυσκολία, αφού κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του.

"Και εκεί αθωώθηκα. Το παιδί ήταν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Είχε ένα ατύχημα με την μηχανή, από το οποίος όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, προκλήθηκε ένα ανεύρυσμα, που δυστυχώς έσπασε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μου κόστισε πολύ. Επί ενάμιση χρόνο δεν έπαιζα σε αγώνες. Με πλήγωσε πολύ. Ήταν σαν αδελφός μου. Η μοίρα έπαιξε ανελέητα μαζί μου, όμως δεν λύγισα ποτέ». δήλωσε ο παίκτης του Survival Secrets στο Εγώ.