Τάσος Μπερδέσης: Η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μετά την δολοφονία του

"Ο Πατρινός μποξέρ άφησε τη σφραγίδα στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου. Ήταν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Μπερδέσης: Η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μετά την δολοφονία του

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνώρισε τον Τάσο Μπερδέση μέσα από την συμμετοχή του στο Survival Secret αλλά αποτελούσε, επίσης, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους στη χώρα μας.

Σοκαρισμένοι είναι όλοι από το πρωί της Δευτέρας, όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας του. Όλοι, όπως και ο όμιλος του Παναθηναϊκού, στον οποίο ήταν εν ενεργεία αθλητής.

Το 2011 βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό ως ο καλύτερος αθλητής όλων των αθλημάτων του συλλόγου. Είχε προκαλέσει ντόρο όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό… Τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε αφού ξεσήκωσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των Πειραιωτών.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Τάσου Μπερδέση

Τάσος Μπερδέσης Παναθηναϊκός

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 39χρονου πυγμάχου του Συλλόγου Τάσου Μπερδέση.

Ο Πατρινός μποξέρ άφησε τη σφραγίδα στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου. Ήταν δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στα 81 κιλά το 2007 και το 2011. Πήρε μέρος σε αρκετούς εγχώριους και διεθνείς αγώνες με το τριφύλλι και ήταν από τους πλέον αξιόμαχους πυγμάχους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του."

Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο από το οποίο και πυροβόλησαν διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε σε γυμναστήριο της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα της δολοφονίας, ακούστηκε καθαρά ο πυροβολισμός, ωστόσο όπως λέει και ο ίδιος πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιου είδους δοκιμές βεγγαλικών, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το θύμα. Ωστόσο, ποιος παίκτης ριάλιτι πέθανε την ίδια μέρα με τον Τάσο Μπερδέση πριν δυο χρόνια;