Ράγισε καρδιές η Αθηνά Χρυσαντίδου 2 χρόνια μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

«Όσα χρόνια και αν περάσουν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Αθηνά Χρυσαντίδου 2 χρόνια μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Καρδιές ράγισε η Αθηνά Χρυσαντίδου για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, δυο χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που του κόστιζε τη ζωή στο δρόμο στην Συγγρού. Η πρώην συμπαίκτρια του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό.

Ο Πάνος βρήκε ακαριαίο θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στη Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Όπως ανέφεραν πληροφορίες, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και μεταφέρθηκε.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Χρυσαντίδου δημοσίευσε βίντεο του και έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της: «Λείπεις ρε Πάνο... δεν πρόκειται να σε ξεχάσω όσα χρόνια και αν περάσουν... διότι είχες μια σπάνια καθαρή ψυχή που χωράει τους πάνες».

Να σημειώσουμε πως ίδια ημέρα με τον Πάνο Ζάρλα, πέθανε και πρώην παίκτης του Survivor 4. Άγνωστοι τον δολοφόνησαν.

Αθηνά Χρυσαντίδου για Πάνο Ζάρλα

«Η μητέρα του φόρεσε λευκά γιατί...»

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε μια αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο πριν από ένα χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το λόγο που η μητέρα του αποφάσισε να φορέσει λευκά.

Ενώ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως νιώθει που ο Πάνος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή. Από την άλλη, όσον αφορά τα επαγγελματικά, δήλωσε πως θα ήταν τιμή της να βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός όσος χρόνος κι αν περάσει. Δε σου κρύβω πως είναι κάτι που με στενοχωρεί ακόμη και σήμερα. Δεν περνάει αυτό, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Ο Πάνος είχε γενέθλια και μετά τις 12 έχασε τη ζωή του. Οπότε η μητέρα του φόρεσε λευκά στο μνημόσυνο, γιατί δε θα ήθελε να το δραματοποιήσει» είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», είπε όταν την ρώτησαν για το ενδεχόμενο να έπαιρνε τη θέση της.