Τάνια Μπρεάζου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νίκη της στο YFSF

«Είμαι 23 ετών και....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάνια Μπρεάζου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νίκη της στο YFSF

Το πρωί της Δευτέρας η Τάνια Μπρεάζου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στην καταγωγή της, στη νίκη της στο σόου μεταμορφώσεων του YFSF που έγινε με επιτυχία ο τελικός, αλλά απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τάνιας Μπρεάζου μετά το YFSF

«Είχα πάρει μέρος στο “X-Factor” το 216. Ήμουν 17 χρονών. Είμαι από τη Ρουμανία, γεννήθηκα εκεί. Μεγάλωσα στην Ρόδο και στην Κρήτη όμως. Ήρθα στην Ελλάδα δύο ετών. Στο σχολείο τα παιδάκια με κοιτούσαν λίγο περίεργα και μπορεί να λέγαν κάτι για τη χώρα μου. Στη συνέχεια δεν βιώσα bullying. Είμαι 23 ετών.

Δεν περίμενα να κερδίσω. Ήθελα να περάσω καλα και να κάνω καλές εμφανίσεις. Και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου ήταν σοκ… Ταλεντάρες. Έχω το ίδιο όνειρο από 5 ετών. Να τραγουδάω, να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Θαυμάζω την Τάμτα και την Έλενα Παπαρίζου. Από ξένες την Christina Aguilera και Beyonce.», είπε αρχικά η Τάνια Μπρεαζου.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την νίκη της στο YFSF

Όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr μέρες τώρα, η Τάνια Μπρεάζου φέτος κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από την συμμετοχή της στο YFSF, κι έτσι αναδείχθηκε νικήτρια στο χθεσινό επεισόδιο του show.

Οι εμφανίσεις και όσα συνέβησαν στο πλατό του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής ήταν συγκλονιστικά. Λίγο μετά το τέλος του YFSF η Τάνια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την στήριξαν.

Στην ανάρτησή της ήταν απλή, λιτή και απέριττη.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου", έγραψε δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία...

Ποια είναι η Τάνια Μπρεάζου - Το βιογραφικό της

Η Τάνια Μπρεάζου είναι μία νεαρή pop τραγουδίστρια η οποία έχει κατακτήσει το κοινό με την εκπληκτική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

  • Η Τάνια Μπρεάζου γεννήθηκε στη Ρουμανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 2 ετών.
  • Μέχρι τα 9 της χρόνια έμεινε στην Κρήτη και μετά μετακόμισε στη Ρόδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της.
    Είναι μοναχοπαίδι.
  • Είναι 23 ετών
  • Ο πατέρας της που είναι ερασιτέχνης μουσικός την προέτρεψε να ασχοληθεί με το τραγούδι καθώς ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε το ταλέντο της κόρης του.
  • Η Τάνια Μπρεάζου πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου
  • Σπούδασε Βυζαντινή Μουσική
  • Το Instagram της είναι taniabreazou_official.