MasterChef: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει - «Θα κάνω εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο»

Οι συζητήσεις με τον Σειρηνάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει - «Θα κάνω εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο»

Ο Διονύσης Πρώιος, μετά την συμμετοχή του στο MasterChef, δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες.

Όσα είπε ο Διονύσης Πρώιος για την ερωτική ταινία

«Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι φίλος μου χρόνια, μου έκανε από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα την συζητήσω τον άλλο μήνα. Είναι τιμή μου η ερωτική ταινία, είμαι ένας άνθρωπος 57 ετών.

Η ιδέα είναι να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο. Δηλαδή, να συνδυάσω τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ σε αυτή τη ζωή, να κάνω έρωτα και να τρώω. Η μαμά γελάει και λέει: «Θα κάτσουν όλες οι φίλες μου να το δουν»...», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Πρώιος.

Έτσι σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης την απόφαση του Διονύση Πρώιου να γυρίσει ερωτικές ταινίες

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Διονύση Πρώιου, του πρώην παίκτη του MasterChef, να γυρίσει ερωτικές ταινίες.

«Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διονύσης.

O Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε επίσης στον τελικό του MasterChef 5 και αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να δούμε και γυναίκα να διαγωνίζεται, όπως αναφέρουν άλλωστε και τα spoiler.

«Έχουμε γυρίσει τον τελικό. Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι και θα ανοίξουν live τη μέρα της ανακοίνωσης. Υπάρχουν συζητήσεις για έκτο κύκλο MasterChef» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Διονύση Πρώιο τόνισε: «Αυτό είναι μια προσωπική του απόφαση. Το θέμα είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις καλά. Αν το κάνει καλά αυτό, μπράβο του, μαζί του. Τι να πω; Καλή τύχη του εύχομαι».