House of Fame: Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τη νίκη του Στέφανου

«Μία μεγάλη φωνή κέρδισε, όχι εδώ, κάπου στο εξωτερικό...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τη νίκη του Στέφανου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του House of Fame και στη νίκη του Στέφανου, κάνοντας ένα σχόλιο για τις φωνητικές του ικανότητες.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα και τη νίκη του στο House of Fame

«Μία μεγάλη φωνή κέρδισε, όχι εδώ, κάπου στο εξωτερικό. Ο Στέφανος ο Πιτσίνιαγκας κέρδισε», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας προς τους Alcatrash: «Συνάδελφος, να κάνετε και live μαζί».

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή, Στέφανου Πιτσίνιαγκα

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή House of Fame, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την νίκη του στον τελικό του μουσικού show.

«Το τραγούδι αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολο και μου ερχόταν η εικόνα του πρώτου live και δεν ένιωθα όμορφα μέσα μου. Ήταν ψυχολογικό το θέμα με έφερνε πίσω στο παρελθόν. Στον τελικό τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά ο Γιάννης και ο Άρης. Δεν υπήρχε θέμα ανταγωνισμού μέσα στο παιχνίδι, ήταν πιο πολύ συναγωνισμός κοιτάγαμε να είναι ο εαυτός μας καλύτερος… Την πρώτη ημέρα πριν μπω στο σπίτι, βλέπαμε τις φωτογραφίες των άλλων και όταν είδα τον Γιάννη, είπα αυτός θα είναι ο μεγάλος μου ανταγωνιστής», δήλωσε αρχικά.

«Ήταν πολύ καλό αυτό που είχα με την Μαριάννα μέσα, θέλαμε να γινόμαστε καλύτεροι για να παραμείνουμε και οι δύο μαζί. Μόνο δύναμη μου έδινε, όταν έφυγε όμως ήταν πολύ τρανταχτό και ξύπνησα την επόμενη ημέρα και έβλεπα την φιγούρα της στο σπίτι ενώ δεν υπήρχε. Αν είχαμε μια δύσκολη ημέρα το συζητάγαμε και είχαμε ο ένας τον άλλον. Για το ύφος της Μαριάννας έφταιγε το μακιγιάζ γιατί βαφόταν πολύ. Από το πρώτο βράδυ που την είδα μου άρεσε, αλλά ήθελα να δω αν άρεσε σε κάποιον άλλον. Αν την ήθελα άλλος θα την διεκδικούσα μέχρι τέλος».